29. november 2020
På billedet står nogle af dem, der arrangerer det årlige julemarked på Musicon. På billedet står forrest fra venstre Frederik, Amanda, Freja, Kate og Randi. Bagerst fra venstre står Anne, Kevin, Asbjørn og Emma.
På billedet står nogle af dem, der arrangerer det årlige julemarked på Musicon. På billedet står forrest fra venstre Frederik, Amanda, Freja, Kate og Randi. Bagerst fra venstre står Anne, Kevin, Asbjørn og Emma.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarkedet på Musicon: Gløggen er sat over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarkedet på Musicon: Gløggen er sat over
Roskilde Avis - 10. november 2019 kl. 00:44
Af Tekst og foto: Anette Gundlach

Gløggen blev sat over til at trække i denne uge, så den er klar til at blive serveret og drukket, når der er julemarked på Musicon lørdag og søndag 23. og 24. november.

arrow Læs også: Randi Tang på Stændertorvet:Gør klar til julemarked i år

Men gløggen er til gengæld også god, lyder det fra det runde bord i Cafe Freunde i Trekroner, hvor nogle af folkene bag markedet er samlet.

De fortæller, at markedet er et af årets højdepunkter for dem, fordi alle folk bag og i Freunde, Zusammen og Dankbar lægger kræfterne sammen og løfter i samlet flok for at holde det store arrangement for de mange besøgende.

Sidste år kom 6.300 personer igennem markedet i løbet af weekenden. I år bliver det endnu større, og alligevel er alle boderne for længst udsolgt.

Halvdelen af overskuddet går til en tredages-tur til Hamborg, hvor omkring 40 unge og voksne fra Dankbar kommer med. Den anden halvdel går til poliovacciner.

Mie Neel

Frederik fortæller, at han har været med til julemarkedet fra første gang, det fandt sted. Han synes, det er dejligt at have set markedet tage form og blive større år for år.

- Det er sjovt at være med, fordi vi er ligesom en stor familie, der løfter i samlet flok.

Lækkerier og juletræer

I år er de 60 boder i Hal 9 udvidet med juletræsalg, en juletræs-labyrint og udendørs boder med forskellige lækkerier som for eksempel pølser og ost.

Randi Tang forklarer, at der er masser af gratis oplevelser på markedet, hvor man både kan få smagsprøver, høre bands optræde og være kreativ i et klippe-klistrehjørne, hvor kun fantasien sætter grænser for udfoldelserne.

I julemarkedsweekenden kan man også tage sig en tur rundt på resten af Musicon, hvor butikkerne holder ekstra åbent.

arrow Jubel: Vilde med at Randi styrer julen
07. november 2019 kl. 05:23 Opdateret: kl. 13:14
arrow Formand for Roskilde Handel: Ikke penge nok til julelys
17. oktober 2019 kl. 12:57 Opdateret: kl. 12:33
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk