28. maj 2020
Indehaver af herretøjsforretningen Råh, Jesper Skjerbek Lakjer, kan kun se fordele ved at rykke 50 meter ned ad Skomagergade til Louises lokaler i Skomagergade 21.
Indehaver af herretøjsforretningen Råh, Jesper Skjerbek Lakjer, kan kun se fordele ved at rykke 50 meter ned ad Skomagergade til Louises lokaler i Skomagergade 21.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jesper vil ind i Louise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper vil ind i Louise

Tøjforretningen Råh flytter ned ad Skomagergade efter nytår

Opdateret 31. oktober 2019 kl. 12:35
Roskilde Avis - 31. oktober 2019 kl. 11:30
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dametøjsbutikken Louise i Skomagergade 21 har været en del af gadebilledet siden 1970erne - men nu rinder tiden ud for forretningen, som ophører ved årets udgang.

Julehandel skal overstås

Det tog Jesper Skjerbek Lakjer omkring halvanden dag at beslutte sig for at rykke ind i Louises nuværende lokaler, så snart det er muligt.

Han er indehaver af herretøjsforretningen Råh i Skomagergade 22, og han overtager formelt lokalerne på den modsatte side af gaden midt i december.

Imidlertid bliver han på sin nuværende adresse indtil midt i januar, så julehandlen er veloverstået inden flytterodet.

Tøjmanden regner herefter med at kunne genåbne i Skomagergade 21 omkring 10. februar, og det kan næsten kun gå for langsomt.

Mindre og billigere

- Jeg glæder mig helt vildt, siger Jesper Skjerbek Lakjer, selv om han får mindre plads at brede sig på i Louises nuværende lokaler.

Til gengæld er der et par tungtvejende grunde til at tage rykket over Skomagergade.

- Der er en langt bedre udnyttelse af kvadratmeterne, så selv om jeg mister 40 kvm, så føles det ikke af ret meget. Samtidig er lokalerne prissat særdeles fornuftigt, så jeg kommer til at spare store penge på huslejen, fortæller han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk