10. juli 2020
Signe Lykkemark Mikkelsen har været butiksbestyrer i Småfolk i to år. Nu overtager hun  butikken i Algade 19 med Petit Vert.
gallery icon

Se billedserie

Signe Lykkemark Mikkelsen har været butiksbestyrer i Småfolk i to år. Nu overtager hun butikken i Algade 19 med Petit Vert.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grøn børnebutik åbner i Algade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn børnebutik åbner i Algade

Petit Vert kombinerer bæredygtige nye produkter og luksusgenbrug

Opdateret 27. maj 2020 kl. 19:21
Roskilde Avis - 27. maj 2020 kl. 15:14
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 8. juni åbner den bæredygtige børnebutik Petit Vert i Algade 19. Signe Lykkemark Mikkelsen har gennem to år været butiksbestyrer i den nu forhenværende Småfolk på samme adresse, og hun kaster sig nu ud i at åbne egen butik med fokus på bedre, brugt børnetøj samt bæredygtige gaveidéer og kemifrit legetøj.

- Byen mangler en butik med gaveidéer og brugt børnetøj, og jeg tror stadig på, at man kan noget med den personlige relation, siger Signe Lykkemark Mikkelsen, der havde sidste dag hos Småfolk onsdag 27. maj.

Bæredygtige barselsgaver

Herefter vil den 85 kvm store butik gennemgå en forvandling og genopstå som Petit Vert.

Bageste halvdel af forretningen vil være dedikeret det brugte børnetøj solgt på kommission, og den forreste halvdel ud mod gaden vil indeholde trælegetøj, hudplejeprodukter, grøntsagsfarvelader, fingermaling, babylegetøj og andre kemifri og bæredygtige varer.

- Jeg kommer også til at have fokus på gaveidéer og barselsgaver. Det mangler der rigtigt meget her i Roskilde, siger den kommende selvstændige, der tager til Algade fra hjemmet i Trekroner.

Tøjet lever videre

Signe Lykkemark Mikkelsen har allerede masser af brugt børnetøj til at starte med, og idéen er så fremefter, at kunder frit kan indlevere deres aflagte børnetøj, som Petit Vert så sælger mod kommission.

- Det er en stor trend at genbruge, og hvis man køber børnetøj i god kvalitet, så kan det sagtens leve videre, vurderer Signe Lykkemark Mikkelsen, som prissætter tøjet i samarbejde med de kunder, der indleverer det.

Lever af unikke varer

Den kommende butiksejer er uddannet designteknolog og bachelor i bæredygtigt design, og nu ser hun frem til, hvordan det bliver at kaste sig ud i livet som selvstændig i en tid, hvor den tidligere børnetøjsbutik på adressen nu kun findes på nettet.

- Jeg har det hele klar, og jeg er så spændt på det. Og jeg tror min fordel er, at jeg kommer til at have unikke varer, som du gerne vil have i hånden, inden du køber dem, siger hun.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk