21. november 2017
Valon Ljuti og Nicklas Halse er to af de Roskilde-spillere, som har været med til at få hjemmeholdet til tops i 1. division.
Valon Ljuti og Nicklas Halse er to af de Roskilde-spillere, som har været med til at få hjemmeholdet til tops i 1. division.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCR-Hobro spilles klokken 20 i aften: Topkamp i regnvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCR-Hobro spilles klokken 20 i aften: Topkamp i regnvejr
Opdateret 20. marts 2017 kl. 10:19
Roskilde Avis - 20. marts 2017 kl. 10:08
Af Trods regnvejr en stor del af søndagen og udsigten til ny regn mandag aften gennemføres fodboldkampen mellem FC Roskilde og Hobro alligevel som plan
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Topopgøret i 1. division mellem rækkens nummer 1 og 2 før denne runde er samtidig tv-kamp. Derfor kan den ikke gennemføres på kunststofbanen ved Møllehusvej, sådan som forårets første hjemmekamp mod Næstved, idet aftenkampen kræver lysanlægget på opvisningsbanen.

Mandag morgen besluttede formand Bo Tue og bestyrelsesmedlem Dan Hacke fra FCR's bestyrelse i samråd med manager Anders Theil, at det ville være forsvarligt at gennemføre opgøret som planlagt.

Før sæsonen var nedrykkerne fra Hobro storfavoritter til hurtigt at spille sig op i Superligaen på ny, mens Roskilde blev henregnet til den 'bløde mellemvare'. Men efter en række gode kampe er Theils hold nu med helt fremme i oprykings-kapløbet, og en sejr i aften kan endda sende holdet helt op på en første plads i landets næstbedste fodboldrække. (Foto: Erling J.)

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk