30. maj 2020
Efter mange år i København har Claus Roager åbnet undervisningslokaler på Vindingevej.
gallery icon

Se billedserie

Efter mange år i København har Claus Roager åbnet undervisningslokaler på Vindingevej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Claus Roager rykker hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Roager rykker hjem


Roskilde Avis - 05. april 2020 kl. 07:30
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Claus Roager rykkede 1. april sin kursusvirksomhed Enneagramstedet ApS til 300 kvm store, lyse og indbydende lokaler på Vindingevej 34A.
- Det er en stor drøm, der endelig er gået i opfyldelse, siger Roskilde-drengen, der har 20 års erfaring som underviser i typologiværktøjet Enneagrammet.

Bliver i byen

Han har gennem mange år pendlet til lejede lokaler i det indre København, så Claus Roager ser frem til nu at kunne undervise i hjembyen.
- Det giver god mening at være i Roskilde, og vi glæder os til at byde folk velkomne, siger Claus Roager, der nyder professionelt makkerskab med undervisningspartner Susanne Povlsen.

Har du været der?

125.000 kursister har indtil videre været i nærkontakt med Claus Roager. Enneagrammet anvendes af virksomheder til teamudvikling, udvikling af organisationen, salgs- og servicetræning og ledertræning, men også af private med mod på personlig udvikling, et bedre parforhold eller bedre forståelse for deres børn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk