27. februar 2020
Bagermester Morten Vanggaard Nielsen (forrest) genåbner Gevninge Bageri 13. februar. Kort forinden åbner Vikingebageren på Lindenborgvej to minutters gang derfra.
Bagermester Morten Vanggaard Nielsen (forrest) genåbner Gevninge Bageri 13. februar. Kort forinden åbner Vikingebageren på Lindenborgvej to minutters gang derfra.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagerkrig i Landsby: Kampen bliver hård på roulader, romkugler og rundstykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagerkrig i Landsby: Kampen bliver hård på roulader, romkugler og rundstykker
Roskilde Avis - 06. februar 2020 kl. 10:46
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gevninge Bageri, som bagerparret gennem 43 år, Sonja og Martin Kornerup Nielsen, lukkede kort før jul, genåbner torsdag 13. februar kl. 6.

Det er den 28-årige bagersøn- og mester Morten Vanggaard Nielsen, som genåbner det populære bageri på den velkendte adresse i Gevninge Bygade.

Inden det sker, bliver han muligvis overhalet af Michael Søndergaard, der står bag Vikingebageren på Sankt Clara Vej i Roskilde.

Han har nu erhvervet sig lokalerne for det tidligere Drop Inn Pizzeria på Lindenborgvej, og i samarbejde med bagermester Morten Jensen satser han på at åbne bageri på adressen snarest muligt.

Brød nok

Dermed skulle der snart være brød nok til alle i Gevninge - ikke mindst taget i betragtning, at Dagli' Brugsen i byen for nylig også har meldt sig ind i brødkampen. Det paradoks har uddeler Poul Hansen dog en fornuftig forklaring på.

- Vi har aldrig haft bagerbrød i butikken af hensyn til Martin og Gevninge Bageri. Men da de så lukker bageriet før jul, så forlanger vores kunder jo at kunne købe brød hos os. Så vi får et brødskab og begynder at få brød fra Kvickly Taastrup, og det har folk taget meget positivt til sig, så vi har tænkt os at fortsætte, forklarer uddeleren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk