25. april 2019
Roskilde har fået knap 500 nye virksomheder i den første halvdel af 2018.(Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Roskilde har fået knap 500 nye virksomheder i den første halvdel af 2018.(Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 497 nye virksomheder i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

497 nye virksomheder i Roskilde
Roskilde Avis Paperboy - 10. juli 2018 kl. 11:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Antallet af nye virksomheder i Roskilde Kommune i første halvår af 2018 svarer til, at der i kommunen kom 7,2 nye virksomheder per 1.000 borgere. Det viser nye tal fra CVR og Danmarks Statistik, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket og behandlet. I perioden er der registreret 497 nye virksomheder.

- Tallene viser, at man som iværksætter aldrig er helt alene, selvom man godt kan føle det, særligt når tingene ikke kører som smurt, siger Martin Thorborg, som har startet en lang række virksomheder og i dag er administrerende direktør i Dinero.

- Der er altid en i nærheden, som er i samme situation. I stedet for at gemme sig med sine udfordringer, skal man bruge disse mennesker, som er i nærheden til at få et solidt netværk af ligesindede, som man kan dele opture, nedture og udfordringer med

Mange idéer og ambitioner
Selvom iværksætteri er prestigefyldt blandt danskerne, så har kun syv procent af danskerne intentioner om at kaste sig ud i iværksætteri. Dermed ligger Danmark under det generelle niveau i EU. Det viser Iværksætterundersøgelsen 2017, som Dansk Iværksætter Forening har udgivet.

- Personligt kunne jeg da godt ønske, at flere turde at tage springet ud i iværksætteri, siger Martin Thorborg.

- Der sker noget med en, når man satser og kaster sig ud på dybt vand med et projekt, som man virkelig brænder for i stedet for bare at tage det stensikre valg med et 37-timers lønmodtagerjob, hvor man egentlig bare arbejder for at få løn.

- Jeg møder og hører fra et utal af seje iværksættere, som har nogle fede idéer og tanker og store ambitioner, og som ikke ser sig tilbage. Iværksætterne er med til at sikre, at udviklingen i Danmark ikke bare kører i hak, men at der hele tiden sker noget nyt.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk