7. april 2020
Direktør Michael Willaume Andersen og borgmester Tomas Breddam med høj spadeføring. Bagefter blev direktøren drillet af nogle af gæsterne med, at det var første gang, de havde set ham arbejde.
gallery icon

Se billedserie

Direktør Michael Willaume Andersen og borgmester Tomas Breddam med høj spadeføring. Bagefter blev direktøren drillet af nogle af gæsterne med, at det var første gang, de havde set ham arbejde.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 300 arbejdspladser på Musicon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

300 arbejdspladser på Musicon
Roskilde Avis - 18. februar 2020 kl. 14:59
Af Tekst og foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeaktiviteten er høj på Musicon. I fredags blev der officielt taget hul på et nyt byggeri af et specielt hus, der skal rumme 300 arbejdspladser. Huset får navnet Samspillet.

Årsagen til navnet er, at det skal rumme mange virksomheder, fra iværksættere til etablerede. På den måde kan husets brugere være med til at støtte hinanden med ideer og erfaringer.

Husets bygherre er virksomheden Udviklingsselskabet Indfaldet, der har roskildenseren Michael Willaume Andersen som direktør. Tilknytningen til Roskilde understregede han i sin velkomsttale til de fremmødte gæster, der overværede spadestikket.

- Jeg er glad for at kunne lave en aftale med Roskilde Kommune om et byggeri i et område, der er så spændende som Musicon. Jeg er selv 3. generations roskildenser, så jeg mener, at der skal noget særligt til, når man bygger her, sagde han.

- Så det blev til noget om kunst, huset får en udvendig udsmykning af kunstneren Christian Lemmertz.

- Hvordan det kommer til at se ud, må I vente til når indvielsen af huset finder sted.

Det blev dog afsløret, at der bliver tale om grafisk beton, hvor kunstværket er støbt ind i facade-elementerne.

Huset skal stå klar til brug i januar eller februar 2021.

Spadestikket blev taget af Michael Willaume Andersen og borgmester Tomas Breddam. De to havde svært ved at få spaderne ned i den hårdt stampede grus, men det lykkedes. Bag de to gravemestre, kunne man dog se, at bygningsarbejderne havde været i gang inden, da der var banket mange pæle i jorden til husets fundament.

Hvis man vil have en fornemmelse af, hvad Christian Lemmertz kan finde på til huset på Musicon, kan man tjekke hans hjemmeside christianlemmertz.com.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk