20. april 2019
Byparken var fyldt med 10.000 tilskuere - det største antal siden Festivalen havde hentet Shu-bi-dua.
gallery icon

Se billedserie

Byparken var fyldt med 10.000 tilskuere - det største antal siden Festivalen havde hentet Shu-bi-dua.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10.000 kom til Byparken for at høre Michael Falch i: Alle tiders musikby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10.000 kom til Byparken for at høre Michael Falch i: Alle tiders musikby
Opdateret 31. juli 2018 kl. 22:58
Roskilde Avis Paperboy - 31. juli 2018 kl. 22:50
Af Foto: Anders Ole Olsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

'Alle tiders musikby' stod der øverst på scenen i Byparken, hvor Michael Falch og hans band tirsdag aften rundede sæsonen af.

De 10.000 fremmødte tilskuere i alle aldre beviste, at det også er sandt. Ikke bare noget en smart reklamefidus har fundet på i et rutinepræget forsøg på at promovere Roskilde.

Aldrig før har jeg set så mange i Byparken. Henrik Rasmussen, den tidligere chef for Festivalen, der en gang var sponsor for det, kunne dog huske, at Shi-Bi-Dua i sin tid havde trukket endnu flere folk.

Allerede flere timer før Falch skulle på 20.30 strømmede folk til fra alle sider og prøvede at finde en plads, hvor de kunne se lidt.

Børnene soppede i bækken, der får vand fra kilderne og strømmer gennem Byparken. Imens stod mange voksne i kø ved boderne for at få øl, kaffe, pølser eller popcorn, og restauranten var også fuldt besat.

En stjerne på scenen
Endelig gik Michael Falch og de andre musikere på og lagde stærkt ud med 'Hvilken Stjerne vil du være', inden de fortsatte med nyere numre og gamle kendte tilbage fra Malurt-tiden.

Den nu tørlagte musiker kunne huske, da han første gang spillede i Roskilde på Paramount ved Eriksvej eller i det gamle Kulturhus på Prindsen.

Michal lFalch er en af de få, der er slået igennem både på musikscenen og på film. Han spillede bl.a. den tørstige og retfærdige reporter i filmatiseringen af Dan Turélls 'Mord i mørket' og blev siden retsmedicineren i tv-serien 'Rejseholdet'.

Men denne fine sommeraften, mens mørket sænkede sig over fjorden, og tonerne steg op fra Byparken mod domkirken, beviste Falch, at han også fortsat er en musikalsk stjerne på scenen.

tk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk