28. maj 2020
Gokartkører Isac Jacobsson vendte hjem fra  VM i Italien med en tredjeplads.
Gokartkører Isac Jacobsson vendte hjem fra VM i Italien med en tredjeplads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Isac helt til tops i gokart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Isac helt til tops i gokart
Roskilde Avis Sport - 07. november 2019 kl. 19:38
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16-årige Isac Jacobsson blev Danmarksmester i denne sæson, og det kvalificerede den unge kører til årets VM i gokart, der blev afholdt i Italien i uge 41.

Her havde Isac Jacobsson et mål om at blive blandt de ti bedste, men det gik det så fremragende, at han kørte sig til en tredjeplads i seniorrækken.

Langt over målet
- Efter jeg havde givet alt hvad jeg havde i mig, var det en fantastisk følelse for sidste gang at køre 120 kilometer i timen over målstregen på langsiden. Efterfølgende fandt jeg ud af, at ham der kom ind som nr. 3 havde fået straf, og jeg derfor var blevet nr. 3. Jeg havde nået mit mål og mere til, og det er ubeskriveligt at forstå at det lykkedes, siger den glade gokartkører.

Den unge racerkører, der startede med at dyrke sin interesse i Klub Viadukten i Roskilde for syv år siden, har hjemmebane på Roskilde Racing Center, hvor han er medlem i klubben ASK-Hedeland.

- Jeg elsker at kører gokart, og mit største ønske er at kunne forsætte min karriere indenfor motorsporten, siger 16-årige Isac Jacobsson, der er eliteidrætselev på Roskilde Katedralskole.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk