16. juli 2019
Beat Box med 30 lejelejligheder bygget af skibscontainere ventes at stå fædig i løbet af 2020. (Visualiering: Arkitema Architects)
gallery icon

Se billedserie

Beat Box med 30 lejelejligheder bygget af skibscontainere ventes at stå fædig i løbet af 2020. (Visualiering: Arkitema Architects)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vokseværk på Musicon: 400 nye boliger på to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vokseværk på Musicon: 400 nye boliger på to år
Opdateret 24. januar 2019 kl. 09:51
Roskilde Avis Paperboy - 24. januar 2019 kl. 00:01
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musicon har allerede 200 studieboliger, 35 kreative familieboliger og 40 ejerlejligheder i det nye kvarter på den gamle betonfabrik syd for Sdr. Ringvej.

Men det er intet imod, hvad der er i vente i de kommende år, hvor den spirende bydel en kilometer fra Roskildes historiske centrum vil vokse med yderligere 400 nye boliger.

De nye boligområder i det endnu tyndt befolkede område får næsten alle musikalsk klingende navne som Bifaldet, Frekvensen, Rullestenen, Rytmegruppen, Beat Box og Den Røde Tråd, og de har alle deres eget arkitektoniske udtryk.

Således kommer Rullestenen til at bestå af bofællesskaber fordelt på 54 række- og byhuse, mens fx Beat Box bliver en rå etagebebyggelse med 30 lejelejligheder skabt at genbrugte skibscontainere, der stables oven på hinanden.

Frekvensen bliver med sine 111 lejelejligheder, fælleshus og butikslokaler langs Rabalderstræde det største af de kommende nye byggerier på Musicon.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk