24. oktober 2019
Jette Tjørnelund ønsker, at FGU-uddannelserne nu placeres på Handelsskolen og stopper den dyre gættelæg om, hvor det måske ellers kan ligge.
Jette Tjørnelund ønsker, at FGU-uddannelserne nu placeres på Handelsskolen og stopper den dyre gættelæg om, hvor det måske ellers kan ligge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-leder i Byrådet: Politisk nøl med FGU koster dyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-leder i Byrådet: Politisk nøl med FGU koster dyrt
Roskilde Avis - 23. april 2019 kl. 00:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har ikke lægere råd til at nøle med placeringen af FGU-uddannelsen i Roskilde og bør træffe en beslutning.

Venstres leder i Roskilde Jette Tjørnelund foreslår nu til det kommende møde i byrådet, at der træffes beslutning om at placere FGU-uddannelse i bygningen ved Handelsskolen, der tidligere har rummet Tiendeklasses Center Roskilde.

Tjørnelund henviser til, at kommunens forvaltning flere gange er blevet bedt om at analysere mulighederne for at placere FGU i Roskilde og hver gang er kommet til samme konklusion: Den bedste og billigste løsning er en placering ved handelsskolen.

- Senest besluttede et flertal i Økonomiudvalget, imod vores vilje, at få forelagt nye modeller, selv om der allerede ligget et helt gennemarbejdet forslag til en hurtig og billig løsning.

- I en tid, hvor byrådet har besluttet at starte på den største sparerunde siden 2010, har kommunen slet ikke råd til at bruge unødige penge, når der er en god og billig løsning lige på hånden, argumeterer Jette Tjørnelund.

- Derfor er det direkte uansvarligt, at et flertal med borgmesteren i spidsen, nu igen vil trække sagen yderligere i langdrag uden udsigt til en brugbar løsning. Denne gang er forslaget fra socialdemokraterne, at Hjerneskadecentret skal flytte fra BOMI og ind på Handelsskolen i TCR´s lokaler for at give plads til FGU. Selv om oplysninger viser, at det er et urealistisk skrivebordsforslag, der hverken tager hensyn de handicappede borgere, der benytter Hjerneskadecenteret eller pladsforhold.

- Venstre ønsker nu, at byrådet stopper denne strøm af udsigtsløse men dyre hovsa-løsninger, konkluderer Jette Tjørnelund.

tk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk