22. oktober 2019
Emil Nielsen og de øvrige FCR-spillere har været med til at vælge Peter Foldgast til at stå i spidsen for holdet til de to afgørende kampe mod Fredericia og Køge. (Foto: Per Christensen)
Emil Nielsen og de øvrige FCR-spillere har været med til at vælge Peter Foldgast til at stå i spidsen for holdet til de to afgørende kampe mod Fredericia og Køge. (Foto: Per Christensen)
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillere med til at vælge: Foldgast ny FCR-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillere med til at vælge: Foldgast ny FCR-træner
Opdateret 15. maj 2019 kl. 10:54
Roskilde Avis - 15. maj 2019 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nuværende angrebstræner, den gamle Brøndby-angriber Peter Foldgast, bliver ny træner for FC Roskilde i de to afgørende kampe mod Fredericia og Køge, hvor holdet skal slås for at undgå nedrykning fra fodboldens 1. division.

Han træder til, efter at den tidligere træner Christian Lønstrup pludselig anklagede egne spillere for matchfixing og at tabe med vilje oven på 2-1-nederlaget til Lyngby, der scorede sine to mål i de sidste 10 minutter.

Da Lønstrup ikke kunne fremlægge nogen beviser for sin beskyldninger, valgte FCR-ledelsen tirsdag at suspendere ham, fordi han ikke kunne stå i spidsen for spillerne efter denne anklage imod dem.

- Vi har efter valgt at lade Foldgast stå i spidsen for holdet i de to knald-eller-fald-kampe. Det sker efter samråd med spillerne, der har tillid til ham. Han kender dem godt, og det ville ikke give nogen mening at hente en ny ind til de to kampe, siger klubbens nye hovedaktioner Carsten Salomonsson.

Anklagen fra Lønstrup mod spillere for at tabe med vilje, fordi de selv har spillet store beløb på det, undersøges fortsat af Dansk Spil, der regner med at være færdig med det sidst på ugen.

tk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk