24. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saml ind til verdens flygtninge: Søger frivillige til 4. november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saml ind til verdens flygtninge: Søger frivillige til 4. november
Roskilde Avis Paperboy - 20. oktober 2018 kl. 10:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køkkengrej til 10 familier, undervisning til 30 syriske flygtningebørn eller rent vand til 150 mennesker i verdens største flygtningelejr i en måned. Det er blot få eksempler på, hvor langt de 1000 kroner rækker, som en gennemsnitlig indsamler for Dansk Flygtningehjælp samler ind.

- Som indsamler gør du en forskel for nogle af verdens mest udsatte mennesker på flugt, fortæller Ingrid Bertelsen, der er indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Roskilde.

Pengene fra årets landsindsamling d. 4. november vil blive brugt til at hjælpe mennesker på flugt ude i verdens brændpunkter. De gør det muligt for Dansk Flygtningehjælp at sætte hurtigt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for hjælp.

135 ledige ruter
Det skete for eksempel sidste år, da over 700.000 mennesker fra det forfulgte rohingyamindretal måtte flygte fra brutale overgreb i Myanmar. Her var Dansk Flygtningehjælp hurtig til at rykke ud og hjælpe med at bygge verdens største flygtningelejr op fra bunden, takket være pengene fra sidste års indsamling.

- Vores arbejde verden over hjælper hver dag tusindvis af mennesker med at overleve et liv på flugt. Men vi har brug for frivillige, der vil bruge cirka tre timer på at samle ind med os. Her i Roskilde mangler vi 75 indsamlere, i Gundsø mangler vi 30 og i Ramsø mangler vi også 30 indsamlere, vi har altså brug for at finde frivillige til i alt 135 ruter, siger Ingrid Bertelsen.

Fakta:
Ifølge FN er mere end 68 millioner mennesker i dag på flugt.

Meld dig som indsamler hos din lokale koordinator, når Dansk Flygtningehjælp samler ind til verdens flygtninge søndag d. 4. november på tlf. 3373 5111 eller flygtning.dk/li

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk