26. februar 2021
Roskilde Sygehus skal også have sengeafdelinger i fremtiden ifølge en ny beslutning i regionens forretningsudvalg. (Foto: Jan Partoft)
Roskilde Sygehus skal også have sengeafdelinger i fremtiden ifølge en ny beslutning i regionens forretningsudvalg. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til senge på Roskilde Sygehus Lokalpolitikere tilfredse med ny beslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til senge på Roskilde Sygehus Lokalpolitikere tilfredse med ny beslutning
Opdateret 17. december 2018 kl. 10:53
Roskilde Avis - 17. december 2018 kl. 10:42

I fremtiden skal der være mulighed for senge på Roskilde Sygehus, har et flertal af forretningsudvalg i Region Sjælland besluttet i dag.

- For Dansk Folkeparti har det været en mærkesag, at der også skal være stationære senge i hospitalet ved Køgevej, når det nye Universitetshospital i Ølby, står færdigt i 2024, siger Gitte Simoni.

Hun er gruppeformand for DF i Regionsrådet og har dermed en nøglerolle i flertallet, der også består af S, SF og LA. Samtidig er hun medlem af Roskilde Byråd.

De to andre Roskilde-medlemmer i regionens forretningsudvalg, Jorun Bech (S) og Tina Boel (SF) er ligeledes tilfreds med den nye beslutning.

Ifølge Gitte Simoni gælder det om ikke at smide et godt sygehus i Roskilde væk, når man endnu ikke ved, hvor meget der bliver råd til at lave ved Køge.

- Vi skal tænke os rigtig godt om hvad der giver mening at placere på Roskilde sygehus, når vi ser både med rekrutterings og strategiske briller. Det vigtigste er at vi levere den bedste kvalitet til borgerne i Region Sjælland, og det tror vi får skabt rammerne for med den her løsning, forklarer Gitte Simoni.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk