20. juli 2019
STN G36
Foto: STN G36
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marineforeningens rorgængere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marineforeningens rorgængere
Roskilde Avis Paperboy - 22. februar 2019 kl. 00:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Marineforening har lige haft sin 103. generalforsamling og valg til bestyrelsen. Den er nu sammensat af Rholand Larsen, formand Keld Christensen, sekretær Per Flørning, Alex M Jensen, banjemester Mogens Andersen, næstformand Poul Pedersen, kasser Bo Aabenhus, og redaktør Søren T. Nielsen. Bestyrelsesmedlemmerne er nævnt i rækkefølge set fra venstre.

Roskilde Marineforening er stiftet i 1916 under første verdenskrig, og begyndte som en almindelig soldaterforening. Foreningen har været under udvikling siden, hvad der har ført til, at foreningen optager medlemmer som har tilknytning til det maritime Danmark, hvor både gamle og nuværende personer beskæftiget i handelsflådenog fiskeriet kan optages. Som noget nyt kan personer, der har maritim interesse i øvrigt, så som fritidssejlere og andre med tilknytning og interesse for havet kan optages uanset køn.

Marineforeningen holder til på Elisagårdsvej 10. Man kan besøge foreningen onsdage og lørdag mellem klokken 13 og 17. Man kan læse mere om foreningen på roskildemarineforening.dk.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk