16. juli 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale folk tager initiativ til: Kunstruten 4040

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale folk tager initiativ til: Kunstruten 4040
Roskilde Avis Paperboy - 24. februar 2019 kl. 00:10
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der bliver fremstillet rigtig meget kunst i Jyllinge og omegn, siger Mogens Hørby, der står bag et nyt initiativ, der skal åbne dørene til de lokale kunstneres værksteder.

25 kunstnere
Idéen har fået navnet Kunstrute 4040, og den kommer til at finde sted pinselørdag og - søndag 8. og 9. juni. Mogens Hørby har allerede fået tilsagn fra et par håndfulde af de lokale kunstnere, og han regner med at komme op på 25 inden længe.

- Kunsten er en del af kulturen i nærområdet, hvor der er og foregår mange kulturelle arrangementer i forskellige varianter, og der er plads til alle, siger Mogens Hørby.

Tal med en kunstner
Ifølge initiativtageren får mange af de lokale kunstner får deres inspirationer fra fjorden, det unikke lys og de smukke landlige omgivelser med årstiden farvespil. Så der bliver formentlig nok at se på under turen, hvor kunstnererne åbner deres værksteder, haver eller garager, og hvor deltagerne samtidig får muligheden for at høre om den udførende kunstners inspiration.

Kunstruten 4040 vil blive gennemført i samarbejde med det lokale erhvervsliv og kunstforeningene. Er du interesseret i at markedsføre dig og Kunstruten 4040, kan du kontakte Mogens på 30115974 eller på mail mogens.horby@gmail.com

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk