2. december 2020
Joy Mogensen og Jens Müller har dannet par i fem år fra efteråret 2013. (Foto: Jan Partoft)
Joy Mogensen og Jens Müller har dannet par i fem år fra efteråret 2013. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Joy bliver single - Roskildes borgmester er alene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joy bliver single - Roskildes borgmester er alene
Opdateret 01. marts 2019 kl. 17:37
Roskilde Avis - 01. marts 2019 kl. 17:30

Roskildes borgmester Joy Mogensen danner ikke længere par med byens tidligere turistchef og direktør i Erhvervsforum Jens Müller.

De to har igennem en periode levet hver for sig og har nu besluttet at gøre afslutningen på deres forhold officiel, fordi de alligevel bliver spurgt om det samme hele tiden, når de færdes rundt om i Roskilde.

Joy Mogensen havde været borgmester i et par år, da hun i efteråret 2013 blev forelsket i Jens Müller, som på det tidspunkt var direktør i Erhvervsforum og dermed samtidig chef for byens turistorganisation VisitRoskilde.

I starten prøvede de at holde forholdet hemmeligt, hvilket på et tidspunkt førte til en sag og en afgørelse om inhabilitet for tilsynsmyndigheden, fordi Erhvervsforum udfører kontrakt-arbejde for kommunen.

Men de to har siden boet sammen i en række år, først i Allehelgensgade og senere i Ringstedgade.

På et tidspunkt, efter at Jens Müller havde fået job som turistchef i Vestsjælland og var flyttet dertil, mens hun var flyttet til Karolinegården på hjørnet af Støden og Borgediget, besluttede de sig til nu bare at være 'gode venner'.

Gennem længere tid er Joy Mogensen kommet alene eller har været ledsaget af andre, når hun har optrådt som borgmester ved forskellige begivenheder.

tk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk