26. april 2019
Julebelysningen betales af et særskilt bidrag fra Roskildes forretninger. Hvis for mange ikke længere vil være med, kan den ikke fortsætte.
gallery icon

Se billedserie

Julebelysningen betales af et særskilt bidrag fra Roskildes forretninger. Hvis for mange ikke længere vil være med, kan den ikke fortsætte.
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handelsformand er bange for julebelysning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelsformand er bange for julebelysning
Opdateret 09. januar 2019 kl. 14:09
Roskilde Avis Paperboy - 09. januar 2019 kl. 00:48
Af Foto: Jan Partoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Roskilde Handel er bange for, at byens flotte julebelysning ikke kan fortsætte, hvis et voksende antal butikker ikke vil være med til at betale for den.

arrow Læs også: Serie-iværksætter: Kasseret bord blev god forretning

- Roskilde har nu fået en helt enestående julebelysning, der er vigtig for at skabe en god julestemning i ugerne op til jul. Men det sker jo ikke af sig selv, forklarer Torben Stevold.

- Julebelysningen betales ikke af Roskilde Handel, men af frivillige bidrag fra alle butikkerne i de forskellige gader. Hvis en butik ikke vil være med til at bidrage, satser man i realiteten på, at naboen skal betale for noget, som man også selv får glæde af, forklarer han.

- Jeg er bekymret for, hvordan det skal gå i de kommende år. Derfor vil vi i 2019 prøve at gøre det på en lidt anden måde.

Tilsagn til sankthans
Roskilde Handel vil i løbet af foråret bede om, at forretningerne giver tilsagn om deres bidrag. Så gør man situationen op til sankthans i juni måned og ser på, om der stadig er tilstrækkelig tilslutning.

- Men det vil være meget ærgerligt, hvis julebelysningen ikke længere kan løbe rundt. Vi har fået skabt en hel unik udsmykning af byen, som trækker folk til langvejs fra. Forhåbentlig kan vi nu også stå sammen om, at Roskilde fortsat kan bevare denne attraktion som handelsby, siger Torben Stevold.

tk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk