24. oktober 2019
Adm. direktør Robert Thiesen og investeringschef Johnny Madsen fejrede sammen med medarbejderne flytningen til Tjærby med kunder og samarbejdspartnere.
Adm. direktør Robert Thiesen og investeringschef Johnny Madsen fejrede sammen med medarbejderne flytningen til Tjærby med kunder og samarbejdspartnere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formuerådgiver rykker til ombygget hestestald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formuerådgiver rykker til ombygget hestestald
Roskilde Avis - 16. maj 2019 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Formue- & Investeringspleje A/S er flyttet til nye lokaler i den lille landsby Tjæreby syd for Roskilde. Det fejrede virksomheden med en velbesøgt reception for kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.

Det uafhængige rådgivningshus rådgiver enkeltpersoner og virksomheder inden for formue- og investeringspleje, og i dag forvalter virksomheden formuer og investeringer for kunder i hele landet med en samlet portefølje på flere milliarder kroner.

Behagelig atmosfære
Efter 18 år på Knud den Stores Vej i Himmelev er det fremover på en nyrenoveret gård hos familien Reisby-Nielsen, at Dansk Formue- & Investeringspleje vil rådgive deres kunder.

En gammel hestestald er blevet moderniseret og ombygget til et stort, lyst kontor med udsigt til en brostensbelagt gårdsplads, bøgetræer og et hyggeligt gadekær.

- Det har altid været min drøm at byde vores kunder velkommen i disse omgivelser. Stemningen afspejler i høj grad de unikke løsninger og den sikkerhed, som vi tilbyder vores kunder.

- De nye lokaler giver kunderne en tryg og behagelig atmosfære for rådgivningen om deres formue og investeringer. Vi er 100 procent uafhængige og udelukkende honoreret af kunderne på baggrund af den formue vi forvalter og det afkast, vi skaber, fortæller medstifter, partner og administrerende direktør, Robert Thiesen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk