21. februar 2020
Alt er spritnyt i rækkehuset i Ådalen. Maja Ravnkilde Marlet og Jeppe Schaumburg Jensen glæder sig til mere plads og et godt familieliv med sønnen Birk og hans kommende søskende.
gallery icon

Se billedserie

Alt er spritnyt i rækkehuset i Ådalen. Maja Ravnkilde Marlet og Jeppe Schaumburg Jensen glæder sig til mere plads og et godt familieliv med sønnen Birk og hans kommende søskende.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familie rykkede ud: Trekroner opfyldte drømmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familie rykkede ud: Trekroner opfyldte drømmen
Roskilde Avis - 16. marts 2019 kl. 08:00
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den etårige søn, Birk, bliver passet andetsteds i dag, hvor Maja Ravnkilde Marlet og Jeppe Schaumburg Jensen har et par møder i deres nye hjem i nybyggerkvarteret Ådalen i Trekroner. Først skal det spritnye rækkehus gennemgås for fejl og mangler, og bagefter kommer gardinmanden forbi.

arrow Læs også: Café Freunde - madoplevelser i et mangfoldigt fællesskab

- Det er egentlig et kompromis. Jeppe ville gerne blive boende på Nørrebro og udvide vores toværelses lejlighed ved at inddrage nabolejligheden - og jeg ville gerne til Svendborg. Så skulle vi lige snakke om, hvad der så skulle ske, fortæller Maja Marlet.

Da Majas forældre bor i Ringe på Fyn, havde de kigget på hus i Sorø, men byen var efter deres vurdering for lille og for langt fra København, hvor parret tilsammen har fem søskende. De havde også set på villalejlighed i Brønshøj, men det blev for dyrt i forhold til pladsen. Snart begyndte Maja og Jeppe at se mod Roskilde.

Drømmejustering
- Vi troede, at Roskilde var for dyrt, for vi kiggede mest efter villaer. Senere prøvede jeg at kigge på rækkehuse og nybyggeri, og så dukkede det her op, som jeg kunne huske, jeg havde set i fjernsynsprogrammet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'. Så vi justerede vores husdrømme lidt. I stedet for en villa med kæmpe have og æbletræer, så starter vi her, fortæller Jeppe Schaumburg Jensen.

Natur og nærhed
Følelsen var tilsyneladende helt rigtig, da Maja og Jeppe så rækkehuset i Ådalen første gang, for de reserverede det med det samme.

- Det var bare det helt rigtige. Vi føler os lidt ude i naturen, og her er både kvæg, får og geder i området. Samtidig har vi kort afstand til København og Roskilde, fortæller Jeppe.

- Samme dag gik vi en tur gennem Roskilde, og det føltes bare rigtigt, fortsætter Maja Marlet.

Børn og musik
De kender begge primært til Roskilde gennem deres mange besøg på den årlige festival, og de har kun hørt godt om byen.

- Roskilde har et godt ry - ikke mindst for byens fokus på kultur og musik, siger Jeppe, der selv er trommeslager i et band.

Han ernærer sig dog fortsat primært som digital designer på et bureau nær hovedbanen i København. Maja arbejder som fysioterapeut i Brønshøj, og er samtidig ved at tage en master i sundhedsfremme på RUC. Parret har regnet sig frem til, at pendlerafstanden til København ikke er længere end fra fx Lyngby eller Albertslund.

- Og så er Trekroner jo først og fremmest et sted, hvor der er mange andre små børn, siger Maja.

- Ja, og vi skal nok have et par stykker mere, fortsætter Jeppe og kigger spørgende på sin kæreste.

arrow Fotos og video: Kom indenfor i den nye Trekroner Kirke
17. marts 2019 kl. 00:23 Opdateret: kl. 09:05
arrow Tre borgmestres arbejde: Sådan opstod Trekroner
13. marts 2019 kl. 00:07 Opdateret: kl. 11:59
arrow Rema åbner flere nye butikker i Roskilde
07. marts 2019 kl. 06:14 Opdateret: kl. 16:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk