18. oktober 2019
John Schmidt driver ølimporten Ninkasira, og Knut Eirik Sandvik er brygmester på Røde Port. Nu forener de kræfterne i Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop i Algade 53.
John Schmidt driver ølimporten Ninkasira, og Knut Eirik Sandvik er brygmester på Røde Port. Nu forener de kræfterne i Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop i Algade 53.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bistro og bryghus i Algade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bistro og bryghus i Algade

Endnu en restauration føjer sig til bylivet omkring 'Festetorvet'

Opdateret 19. juni 2019 kl. 10:44
Roskilde Avis - 19. juni 2019 kl. 10:39
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige om hjørnet fra Hestetorvet, i Algade 53, vil endnu et udskænkningssted snart føje sig til den skov af barer og restaurationer, der er ved at gøre 'Festetorvet' til det absolutte epicenter for glade byture i Roskilde.

Følg ølbrygningen

I de tidligere lokaler i tøjforretningen TTU åbner i sensommeren Røde Port Bistro, Bryghus og Bottleshop, som brygmester Knut Eirik Sandvik fra Bryghuset Røde Port står bag sammen med kok og ølimportør John Schmidt.

Makkerparret har netop skrevet under på overtagelsen af de godt 200 kvm store lokaler pr. 1. august, og de håber på at kunne åbne dørene for gæster midt i september.

- Vi kommer til at brygge øl, og vi får gæstebryggere ind fra de små bryggerier rundt om på Sjælland. Man kan som gæst komme ind fra gaden og følge processen i ølbrygningen - og seks uger efter kan man komme tilbage og smage den, fortæller Knut Eirik Sandvik.

Kunst, musik og humle

Derudover vil der være en afdeling med importeret øl, et område med bar og café samt en bistro med borde, hvor man kan sidde ned og spise. Samtidig vil restauratørerne løbende arrangere events og musikalske begivenheder på stedet.

- Vores events bliver ikke kun øl-orienterede. Der vil naturligvis være ølsmagninger, men også sceneaftener, kunstfremvisninger og firmafrokoster. Vi vil også gerne være et sted, hvor mindre firmaer kan samles med nogle flere for at spise og udveksle erfaringer, siger Knut Eirik Sandvik.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk