21. oktober 2019
Berømte Beach Boys spiller i Roskilde 20. juni.
Berømte Beach Boys spiller i Roskilde 20. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beach Boys i Roskilde: Stranddrenge holder ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beach Boys i Roskilde: Stranddrenge holder ud
Roskilde Avis - 09. juni 2019 kl. 00:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et af århundredets største popgrupper fra Californien, Stranddrengene i The Beach Boys kommer til byen, når Roskilde-hallerne og Gimle 20. juni arrangerer en historisk koncert.

Selv om en del af besætningen er skiftet lidt ud, siden de fem Wilson-brødre og deres nærmeste familier lagde ud med deres velklingende falset-vokaler, er det alligevel en historisk koncert og 'Good Vibrations'.

Haldirektør René la Cour Sell er stolt over at præsentere sådan et verdensnavn, lige efter at Kim Wilde også har været forbi.

Senere på året glæder kommer populære danske navne som Burhan G, der giver koncert i samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester.

Jonah Blacksmith - den populære danske folkrock-gruppe - gæster ligeledes hallerne i 2019.

- Vores strategi på musikscenen er tilbyde en vifte af de helt store danske kunstnere til roskildenserne. Når vi så får muligheden for at kunne supplere dette udbud med et stærkt internationalt navn, holder vi os heller ikke tilbage, siger René la Cour Sell.

Ligger centralt
Han mærker en stigende interesse for at afvikle koncerter og andre store begivenheder i Roskilde-hallerne, som tilskuerne og kunstnerne er glade for at flere årsager:

- Roskilde ligger centralt for over en million mennesker på Sjælland, der kan komme hertil på mellem 30 minutter og en time. Der er gode tog- og busforbindelser, og vi har masser af p-pladser for dem, der kommer i bil.

- Man kan også få en god madoplevelse i forbindelse med koncerterne og andre arrangementer som stand up og foredrag, fortæller Rene la Cour Sell.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk