28. februar 2020
Apoteker Charlotte Andersen flytter fra den historiske placering i Skomagergade 12.
Apoteker Charlotte Andersen flytter fra den historiske placering i Skomagergade 12.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Apoteker rykker over gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Apoteker rykker over gaden
Roskilde Avis - 28. september 2018 kl. 13:54
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det historiske apotek i Skomagergade har ligget på sin nuværende adresse siden 1898, men snart flytter Svane Apotek til lokalerne i den forhenværende Gina Tricot på den modsatte side af gaden. Tøjforretningen har stået tom siden den 15. juni i år, men fra midten af december bliver det panodil, ansigtscreme og receptpligtig medicin, som kunderne vil trække afsted med fra adressen i Skomagergade 19.

arrow Læs også: Fotogalleri: Varmt farvel da genbrugsen lukkede efter 25 år

Bedre adgang
Svane Apoteket i Skomagergade er fra en tid, hvor fremstillingen af medicin fyldte næsten hele forretningen, mens kunderne var overladt til de sidste kvadratmeter forrest i butikken. I dag er tiden en anden, og der er blandt andet kommet krav om bedre adgangsforhold for alle kundegrupper.

- Vi har fire trapper op, så uanset om du kommer i kørestol, el-scooter eller med barnevogn, så kan du ikke komme ind, og det synes jeg er rigtigt ærgerligt. Det medfører også, at hver gang vi laver en kundetilfredshedsundersøgelse, så får vi dårlige karakterer for adgangsforholdende, konstaterer apoteker Charlotte Andersen.

Mere diskretion
De nye lokaler har med sine 390 kvm dobbelt så meget plads, og samtidig er der langt bedre adgangsforhold fra Schmeltz Plads, hvor der både er gode parkeringsforhold inklusiv fire handicappladser samt busholdeplads. Apotekeren er i fuld gang med forarbejdet til flytningen, men den endelige åbningsdato på den nye adresse afhænger endnu af håndværkerne. Men trods den lange historie på den nuværende adresse ser Charlotte Andersen frem til flytningen.

- Det er vanskeligt at ekspedere kunder med diskretion, når du har så lidt plads. Samtidig er jeg heller ikke nogen ung dame, så det skulle være nu. Det er bestemt med vemod, at vi rejser, og det er et stort arbejde, men jeg håber og tror, at kunderne vil sætte pris på det, siger hun.

arrow Se billederne: Prins Joachim til naturvidenskabsfestival
27. september 2018 kl. 17:21 Opdateret: kl. 10:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk