15. oktober 2019
Dameseniorerne fægtede sig til guld. Nedenfor er det Karen Winther, Kamille Hauge og Louise Kurir øverst på podiet. 

(Foto: Christian Kurir Andersen).
gallery icon

Se billedserie

Dameseniorerne fægtede sig til guld. Nedenfor er det Karen Winther, Kamille Hauge og Louise Kurir øverst på podiet. (Foto: Christian Kurir Andersen).
Foto: Kurir
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sabelfest i Roskilde Hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sabelfest i Roskilde Hallerne
Roskilde Avis Sport - 14. maj 2019 kl. 09:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Fægteklub afholdt Viking Open for fjerde gang denne weekend 10. - 12. maj. Turneringen var den hidtil største i klubbens historie, hvorfor aktiviteterne var flyttet til Roskilde Hallerne.

Turneringen, der er efterhånden er blevet en regional institution på linje med Nordiske Sabel Mesterskaber, tiltrak knap hundrede fægtere fra klubber i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Tyskland, Ungarn og Monaco.

Flot medaljehøst
Fægterne fra Roskilde fægteklub høstede flotte medaljer, herunder én i guld og fem i sølv i individuelle klasser samt guld i senior dameteam.

Medaljerne er imponerende ikke mindst i lyset af styrken af det felt, der var mødt frem. Ikke mindst det ungarske team var formidable, og havde blandt andet en pige på holdet, der blev nr. 4 ved verdensmesterskaberne tidligere på året.

Ud over de flotte sportslige resultater, var arrangementet en fest med god stemning og fællesspisning lørdag aften med tilhørende højt lydniveau.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk