9. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak til Roskilde Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak til Roskilde Kommune
Roskilde Avis Læserbreve - 18. januar 2020 kl. 00:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Min mand Jesper døde i november 2019 efter 5 års sygdom, startende med en hospitalsindlæggelse i Rom.

En banal lungebetændelse , der udløste er hjertetilfælde. Senere blev hans helbred dårligere, og hans hverdag var ikke optimal. Tennisklubben og kortklubben måtte opgives, og alle de rejser vi havde glædet os til blev umulige.

Da min mand efter en indlæggelse var blevet så svag at han ikke kunne gå op på soveværelset fik vi tilbud om hjemmepleje fra Roskilde Kommune, Hjælp til selvhjælp blev det kaldt. Her blev alle kræfter sat ind for at få Jesper tilbage på sporet: sygeplejerske, ergoterapi, fysioterapi, hjælp til personlig pleje. Der var dage hvor man følte, at man var på Fredericia banegård!

Fra Bernadottegården kom cyklende en fysioterapeut, der skulle give Jesper den nødvendige genoptræning. Da Jespers kræfter lidt efter lidt vendte tilbage, kunne vi til vores store glæde ved egen hjælp køre til træning.

Størst af alt har været den uvurderlige hjælp vi har fået fra Hjælpemiddelcenteret. Jeg tror vi på et tidspunkt have 15 forskellige hjælpemidler i brug. Hjemmeplejen var dygtig til at anbefale nye hjælpemidler hvis dem vi allerede havde, ikke var tilstrækkelige. Fra Hjælpemiddelcenteret var der ingen tøven. Hjælpemidlet blev leveret hurtigt, og hvis jeg havde akut brug for noget, hentede jeg det selv. De ansatte var altid venlige og spurgte altid, om der var andet de kunne hjælpe med .

Sådan skal det være, hvis man vil have en velfungerende ældrepleje. Som pårørende skal man være tryg ved, at der gøres noget for at hverdagen føles lettere.

Så tak for det Roskilde Kommune!

Inger Cartwright
Himmelev Sognevej 18

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk