13. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for god behandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for god behandling
Roskilde Avis Læserbreve - 24. december 2019 kl. 00:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig fik jeg en gennemført god behandling fra min egen læge og Køge Sygehus i forbindelse med sygdom og operation. Jeg vil gerne dele den gode oplevelse. Dels som modvægt til de mange ofte negative historier om sundhedsvæsenet dels som tak til alle de hvide helte.

Min historie handler i korthed om, at jeg efter et langt tilløb endelig fik kontaktet min læge om et problem, som jeg havde døjet med et stykke tid. Da jeg endelig fik ringet, gik det stærkt: Jeg fik tid til konsultation kl. 11 samme dag, hvor min læge konstaterede, at det krævede sygehusbehandling.

Hun ringede til sygehuset med det samme, og så drog jeg ellers til Køge. Mindre end 48 timer efter var jeg udredt, udskrevet og opereret. Fantastisk. Ikke mindst fordi jeg i de to døgn var i kontakt med 6-7 læger, en række sygeplejersker, SOSUer og andre godtfolk. Alle uden undtagelse meget kompetente, empatiske på den gode måde og med tilpas god humor så det ikke blev alt for tungt.

Derfor: Stor tak til min læge Anne, til alle på KTA, Køge Sygehus, Akutmodtagelsen og operationsgangen. Samt ikke mindst mine to senge-makkere Carsten og Emil: Det hjælper på humøret og helbredelsen, at man har nogen at dele godt og skidt med. Jeg er stolt af vores sundhedsvæsen i Danmark.

Steen Taageby Petersen
Sønderlundsvej 104

Roskilde.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk