9. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Som at sælge andre folks plakater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som at sælge andre folks plakater
Roskilde Avis Læserbreve - 01. december 2019 kl. 10:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pierre Kary har meldt sig ud af socialdemokratiet men bliver siddende i Roskilde byråd. Af hans pressemeddelelse fremgår det, at det er stærke politiske og ideologiske overvelser der ligger til grund.

arrow Læs også: Overlad mandatet til en socialdemokrat

Særligt budgetforligets aftale om stigende grundskyld er faldet ham for brystet. Så bliver man forbavset. Grundskyld er kerne socialdemokratisk politik. Det er en helt central del af partiets fordelingspolitiske profil. At en folkevalgt socialdemokratisk politiker kan blive så stærkt politisk og ideologisk anfægtet af, at partiet fører sin egen politik siger nok, at Pierre Kary og Socialdemokratiet skulle have kigget lidt grundigere på hinanden inden han stillede op.

Den ideologisk meget afklarede politiker taler nu med flere partiledere. Han er med andre ord gået ind i det, som i gamle trappeopgange omtales som handel og betleri, og som i øvrigt henvises til bagtrappen.

Pierre Kary er til salg, og var det bare ham selv han solgte, så kunne jeg leve med det. Han sælger bare samtidig 1423 socialdemokratiske stemmer, hvilket var den afrundede gennemsnitspris for et socialdemokratisk mandat ved KV17.

Pierre Kary selv opnåede 217 stemmer. De resterende 1206 stemmer er nogen som socialdemokratiske listestemmer og ikke mindst Joy Mogensen har skaffet ham.

Pierre Karys politiske og ideologiske projekt som han nu vil videreføre som løsgænger eller i et andet parti, er altså ikke noget vælgerne har stemt på. De har stemt på Socialdemokraterne og på Joy. Det er helt i skoven at bilde sig selv noget andet ind.

Nu bliver det spændende om der er nogen der vil købe de 1423 socialdemokratiske stemmer Pierre Kary har sat til salg. Jeg får tanker om en overvurderet racerkører og nogle plakater fra Roskilde Ring. Man sælger noget der ikke er ens eget.

De der måtte købe ind på Karys hylde skal bare huske, at aktiens indre værdi reelt kun er 217 stemmer.

Kære Pierre Kary: Gør det eneste anstændige. Nedlæg dit mandat og overlad det til suppleanten.

Ove Dyrkilde
Fælledvej 3.1.1
Roskilde.

arrow Byrådets afhoppere placeret: Brask og Kary mellem K og R
28. november 2019 kl. 17:12 Opdateret: kl. 09:44
arrow Lars Lindskov (K) drikker gerne: Kaffe med Kary
26. november 2019 kl. 09:14 Opdateret: kl. 09:26
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk