6. august 2020
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ghettoplanen rammer også Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ghettoplanen rammer også Roskilde
Roskilde Avis Læserbreve - 05. oktober 2019 kl. 03:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For knap et år siden vedtog Folketinget den såkaldte ghettoplan. Det er et direkte angreb på alle lejerne i de almene boliger - også her i Roskilde.

I Roskilde har vi endnu ikke boliger på den såkaldte "hårde ghettoliste", men det går alligevel udover os, der bor hos Boligselskabet Sjælland. Vi får ikke de nødvendige penge fra Landsbyggefonden til den tiltrængte renovering. Penge som vi selv har betalt over huslejen. Nu bliver milliarder af vores penge i stedet brugt til nedrivning af gode familieboliger. Det betyder højere husleje for os andre i de almene boliger, når vi selv skal betale for hovedparten af renoveringen som fx i Ringparken, hvor jeg bor.

På trods af at der er kommet en ny socialdemokratisk regering, så vil den ikke rulle ghettoplanen tilbage, men kun "omdøbe" den til "udsatte" boligområder. Og vi ser nu hvad den er årsagen til at ulykker rundt omkring i de almene boligområder.

Der er planer for nedrivning af gode og sunde boliger, boligblokke er sat til salg til private, familier med almindelige indkomster nægtes at flytte ind i nogle boligområder, beboere bliver tvangsflyttet.

Sv. Erik Christensen
Ringparken 48

Roskilde.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk