20. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et liberalt og selvstændigt Jyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et liberalt og selvstændigt Jyllinge
Roskilde Debat - 13. oktober 2017 kl. 09:48

DEBAT: Jeg drømmer om et liberalt og selvstændigt Jyllinge, med et nærdemokrati som fungerer, hvor de røde veteraner fra Roskilde byråd, ikke kan forsætte deres evenlige march mod krænkelse af individernes frihedsrettigheder og private ejendomsret.

Senest kan vi se at borgmesteren, har indgået en aftale med Roskilde Nord Boligselskab/KAB om salget, af en storparcel langs Lindebjergvej ved hallerne i Jyllinge bymidte, uden at det kommer i udbud. Mit spørgsmål er, hvor meget skal Jyllinge finde sig i?

Jyllinge er en fantastisk by, en by som rummer et stærkt lokalsamfund og en stor velstand. Jyllinge skal have rammerne for at blomstre og ikke begrænses. Vi har en kommune som gennemtrumfer beslutninger og krænker borgernes frihed, vi ser kommunistiske lignende tendenser fra kommunen, når de vælger at kommunalisere hallerne i Roskilde og bygge et torv med skæve og dyre sten i Roskilde bymidte, er det virkelig prisen for at være en del af Roskilde Kommune? Det er for mig tydeligt, at de nu har sat kursen mod Jyllinge. Er i klar til at give afkald på nogle helt grundlæggende principper? Jeg siger nej tak.

Vi skal have et opgør, et opgør mod de røde veteraner i Roskilde byråd. Ikke flere kommunaliseringer, bedre nærdemokrati fremfor kammerateri, lavere skatter og færre afgifter, det er vejen mod en liberal kommune. Vi skal tage opgøret og forsvare vores grundlæggende rettigheder og den kamp starter nu.

Jeg er ikke lokalborger i Jyllinge, så jeg har ikke en sær interesse i Jyllinge eller, at tale borgerne efter munden for, at tiltrække stemmer. Jeg kan bare se at der er noget helt grundlæggende galt og derfor siger jeg min ærlige mening.

Lasse Søkilde
byrådskandidat
Liberal Alliance Roskilde.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk