22. oktober 2019
Tryllekunstner Lars Udengaard viste eleverne i sfo?en, hvordan man tryller. Flere af eleverne hjælper lørdag Lars Udengaard med at trylle på biblioteket. Foto: Jakob Fønss
gallery icon

Se billedserie

Tryllekunstner Lars Udengaard viste eleverne i sfo?en, hvordan man tryller. Flere af eleverne hjælper lørdag Lars Udengaard med at trylle på biblioteket. Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Workshop, trylle-Lars og magisk spaghetti på Søholmskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Workshop, trylle-Lars og magisk spaghetti på Søholmskolen
Ringsted - 24. maj 2019 kl. 18:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 25. maj er der børnefestival i Lystanlægget i Ringsted, og en række skoler har meldt sig til at stå for underholdning på dagen herunder Søholmskolen i Jystrup, hvor udvalgte elever sammen med Cirkus Baldoni skal lave nogle cirkusforestillinger.

arrow Læs også: Børnefestival byder på over 70 aktiviteter

Fra uge 19-21 har Søholmskolen arbejdet med temaet cirkus i SFO'en i forbindelse med børnefestivalen, hvor ca. 25 børn fra skolen skal optræde sammen med Cirkus Baldoni til de to første forestillinger klokken 10 og 12.

Børnene på Søholmskolen har både oplevet og derefter prøvet kræfter med trylleri. Eksempelvis fik de onsdag den 8. maj besøg af en cirkusartist, som lavede en cirkus-workshop for hele skolen.

Deltagelsen i Ringsted Børnefestival og samarbejdet med Cirkus Baldoni kommer bl.a. af, at børnene vil få en følelse af medansvar, samt styrkelse af deres selvværd og selvtillid.

Torsdag den 16. maj blev døren lukket ind til lokalet hvor Lars Udengaard, også kaldet trylle-Lars, viste en række børn fra 0.-3. klasse de eksklusive hemmeligheder bag nogle trylletricks.

Et af disse tricks omhandlede spaghettier, som Lars Udengaard kaldte dem. Børnene kunne selvfølgelig se, at det ikke var ægte livagtige spaghettier, der var tale om, men blot nogle reb. Alligevel spillede de glædeligt med og fik en snak om, hvor meget af denne spaghetti man kunne spise fyldte rummet.

Børnene var stærkt grebet af al den magi, der udspillede sig foran dem og kunne ikke lade være med at foretrække en hellere overrasket mine, da de fandt ud af, hvor nemt det egentlig var at få andre til at se forundret ud ved hjælp af trylleri.

Derefter var rummet fuld af en masse små begejstrede tryllekunstnere, der ikke kunne vente med at vise deres mange tricks frem.

Lørdag den 25. maj kan man se frem til nogle spændende og underholdende cirkusforestillinger lavet af entusiastiske børn. Cirkusteltet vil blive sat op ved Lystanlægget, og der vil være fire cirkusforestillinger på dagen klokken 10.00, 12.00, 14.00 og 15.30.

Arbejdet med cirkus har været et spændende og begejstrende projekt for børnene på Søholmskolen, og de har arbejdet engageret med det.

Artiklen er skrevet af Line Pérez, der går i 8.d. på Campusskolen. Hun er en del af pressekorpset til årets børnefestival.

arrow Børn kan få kørekort til Moon Cars
24. maj 2019 kl. 12:20 Opdateret: kl. 13:13

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk