19. september 2019
Fantastiske snurreture i luften, udløste massive klapsalver.
gallery icon

Se billedserie

Fantastiske snurreture i luften, udløste massive klapsalver.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: 700 små og store cirkusheste på spring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: 700 små og store cirkusheste på spring
Opdateret 03. marts 2019 kl. 13:45
Ringsted - 02. marts 2019 kl. 20:19
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirka 700 af Ringsted Gymnastiks 1100 gymnaster var lørdag på gulvet i Ringsted Sport Centers hal A. Her blandede Krudtugler sig med Skumfiduser, Springdrenge og Seniorherrer, da der blev holdt lokalopvisning i Ringsted Idrætsforenings gymnastikafdeling.

Ikke alene var de yngste rigt repræsenteret, også de noget ældre seniorherrerne deltog med stærk fremvisning af, hvad holdet mestrer af dynamiske spring, svimlende saldoer og forrygende luftture.

Det gav tydeligvis de yngre gymnaster noget at se op til.

- Engang var de små gymnaster. I dag er de blevet så store, at de vejer mellem 60 og 80 kilo og er toptunede, sagde konferencieren i sin præsentation af seniorherrerne.

Han mindede om, at den kropslige tyngde ikke alene giver sig udslag i imponerende høje spring i luften, men også stor muskelstyrke, forud for en kraftpræstation på trampolin eller på madras.

- Prøv at lægge mærke til al den energi, der bliver langt i tilløbet og ikke kun i det spring, der bliver lavet. Det er en enorm energiudfoldelse, lød rådet, inden herrerne indledte dagens optræden iført kinahatte med tilhørende asiatiske lydeffekter.

Hallen var dagen igennem fyldt af publikum. I år kunne der ske en glidende udskiftning på tilskuerrækkerne uden, at der på noget tidspunkt var for mange i hallen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk