26. maj 2019
Skoleleder Martin Kofoed kunne byde eleverne på mellemtrinnet velkommen tilbage. Deres nyrenoverede gang var pyntet fint og blev indviet og fejret på behørig manér. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Skoleleder Martin Kofoed kunne byde eleverne på mellemtrinnet velkommen tilbage. Deres nyrenoverede gang var pyntet fint og blev indviet og fejret på behørig manér. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkommen tilbage i skolebygning: Slut med pavilloner på Byskovskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkommen tilbage i skolebygning: Slut med pavilloner på Byskovskolen
Opdateret 09. januar 2019 kl. 15:36
Ringsted - 09. januar 2019 kl. 15:14
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var liv og glade dage på Byskovskolen, afdeling Benløse, ved Ringsted onsdag formiddag, fordi eleverne i 4., 5. og 6. klasse endelig er tilbage i skolebygningen. Det sker efter to et halvt års fravær og undervisning i opstillede pavillonen.

arrow Læs også: Vandet har dryppet på skole i 10 år - det skaber frygt for skimmelsvamp

- Det er SÅ dejligt, siger skoleleder Martin Kofoed og fortsætter:

- Pavillonerne har også fungeret. De har været gode nok, men er ikke en del af huset, fortæller skolelederen, mens han glad viser den nyrenoverede gang med klasselokaler, hvor skolens mellemtrin skal holde til permanent.

Ugens to første dage er brugt til at tømme pavillonerne og flytte ind i de nye klasselokaler. Onsdag var der fest, og der var virkelig noget at fejre. For det lader sig ikke gøre at lave så stor en renovering, uden det får konsekvenser, fortæller Martin Kofoed.

- Vi får mere plads både ude og inde. Uden for bliver der mindre trafikkaos, fordi vi kan bruge parkeringspladsen igen, hvor pavillonerne stod før. Børnene får skolegården tilbage, som har været parkeringsplads. Inden for har vi efter bedste evne brugt de lokaler, vi har haft tilrådighed, og undervejs har biblioteket holdt til i et nødlokale. Det er slut nu, siger han med glæde og lettelse i stemmen.

Byskovskolen er imidlertid ikke færdig med at have håndværkere på besøg.

- Det var så det her byggeprojekt. Nu venter taget, beretter skolelederen.

- Vi er blevet lovet, at vi kan bruge lokalerne, mens taget bliver udskiftet. Entreprenøren ved jo også godt, at vi er en skole i drift, siger Martin Kofoed.

I dag står den dog på fest for hele skole, som taget et projekt af gangen.

arrow Asbest fundet på skole
27. marts 2018 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk