29. november 2020
Emil Falk Andersen er sammen med Mathias Niemann initiativtagerne til at få genoplivet VU i Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
Emil Falk Andersen er sammen med Mathias Niemann initiativtagerne til at få genoplivet VU i Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VU genopstår i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VU genopstår i Ringsted
Ringsted - 07. marts 2019 kl. 10:15
Af Jakob Fønss

Konservativ Ungdom kan efter en længere periode uden den store konkurrence om de unge politisk interesserede i Ringsted nu se frem til politisk modspil fra lokale VU'ere.

På Venstres generalforsamling i lokalforeningen onsdag aften i Ringsted Sport Center blev det afsløret, at Venstre Ungdom genopstår lokalt med en fællesafdeling for unge i Ringsted og Sorø.

Sidst VU fungerede lokalt, mødtes man i Sorø, men denne gang skal mødeaktiviteterne primært foregå i Ringsted.

- Vi holder generalforsamling om 14 dage. Indtil videre er vi fire lokale VU'ere, men vi håber selvfølgelig på at få mange flere med. I dag skal vi i gang med at sende mail ud til de tidligere VU-medlemmer for at høre, om de vil være med igen, siger Emil Falk Andersen, der sammen med Mathias Niemann har taget initiativet.

Nyheden vakte glæde i Venstres lokalforening og byrådsmedlemmerne Line Lynnerup og Mazlum Øz, som sad ved samme bord som Emil Falk Andersen, tilbød straks at hjælpe VU'erne med at komme godt i gang.

Ambitionen er, at VU skal være den største politiske ungdomsorganisation i Ringsted.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk