18. november 2019
Politiet beder borgerne om hjælp til at få stoppet tricktyve i en sort engelsk bil. Foto: Thomas Olsen
Politiet beder borgerne om hjælp til at få stoppet tricktyve i en sort engelsk bil. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udenlandske tricktyve på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udenlandske tricktyve på spil
Ringsted - 13. juni 2019 kl. 14:29
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag eftermiddag klokken 14.48 anmeldte en 49-årig mand fra Haslev, at han omkring klokken 14.20 havde mødt en udenlandsk familie, der antastede ham på Roskildevej i Benløse ved Ringsted. De fortalte ham, at de var kørt tør for diesel.

Familien bestod af to mænd, en kvinde og et barn, der kørte i en udenlandsk sort personbil med gule nummerplader og rattet i højre side.

Anmelderen havde talt med den ene mand, der på gebrokkent engelsk bad om at låne penge til diesel. Den 49-årige betalte for, at familien kunne tanke 40 liter diesel og lånte 500 kroner i kontanter til den ene mand.

De aftalte, at familien ville overføre pengene til anmelderen senere. Han fik oplyst et mobiltelefonnummer, men dette blev efterfølgende ikke besvaret. Så den 49-årige kontaktede politiet, da han frygtede, at han var blevet snydt.

Klokken 17.54 så den 49-årige mand samme bil ved Fakta i Herfølge, hvor anmelderen afbrød en anden venlig borger, der var ved at hæve penge til en fra samme familie. Da den 49-årige sagde at de var nogle svindlere, satte familien sig hurtigt ind i bilen og kørte væk fra stedet.

Sagen undersøges nu nærmere af politiet, ud fra en formodning om, at det er samme bil, der tidligere blev set på Mosede Landevej i Greve.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der oplever noget lignende eller som har oplysninger om en sort engelsk personbil på gule plader med en udenlandsk familie. Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk