17. oktober 2019
Da Martin og Jeanette Lundbech-Christensen skulle købe hus i Ringsted, var han stort set ligeglad med køkken, bad, have, beliggenhed, og hvad man normalt plejer at gå op i som huskøber. Men der skulle være plads til en jagtstue til alle hans trofæer. Så stor er passionen for jagten, og det var utvivlsomt en drivkraft til at få Martin helet så meget som muligt efter at være blevet svært kvæstet af en traktor.  Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Da Martin og Jeanette Lundbech-Christensen skulle købe hus i Ringsted, var han stort set ligeglad med køkken, bad, have, beliggenhed, og hvad man normalt plejer at gå op i som huskøber. Men der skulle være plads til en jagtstue til alle hans trofæer. Så stor er passionen for jagten, og det var utvivlsomt en drivkraft til at få Martin helet så meget som muligt efter at være blevet svært kvæstet af en traktor. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods voldsom ulykke har ung jæger begået en bedrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods voldsom ulykke har ung jæger begået en bedrift
Ringsted - 20. maj 2019 kl. 16:07
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Begge overarme knust, brystbenet knust, fem brækkede ribben, åbent bækkenbrud, indre blødninger i lever, milt og nyrer, tyktarmen revet over, hele tarmophænget revet over, afskrabning på det ene knæ helt ind til knæskallen.

Med omfattende skader blev Martin Lundbech-Christensen fra Ringsted hastet på Rigshospitalet den 8. maj 2018.

Han skulle have været på aftenvagt på Vordingborg Kaserne i sit job som oversergent.

Men på sin motorcykel fra hjemmet i Ringsted kom han ikke længere end til tæt på sydmotorvejen ved Haslev.

En modkørende, kvindelig traktorfører drejede lige over i ham.

- Jeg kan intet huske. Vi havde lige været til konfirmation to dage før om søndagen. Det her var tirsdag. De næste fem uger ved jeg intet om, kun hvad jeg er blevet fortalt, beskriver Martin Lundbech-Christensen.

Han lå i koma og svævede mellem liv og død i flere dage. Imens sad hans kone, Jeanette, og resten af familien og anede ikke, om han overhovedet overlevede og i hvilken tilstand.

I dag har Martin Lundbech Christensen blandt andet en stort set lammet højre arm, en bevægelseshæmmet venstre arm, synsnedsættelser i øjenkrogene.

Og så har han en livslang passion for at gå på jagt.

Passionen har meget at skulle have sagt i, at Martin Lundbech-Christensen allerede har kæmpet sig så meget tilbage til livet, at han den 16. maj 2019 deltog, da årets bukkejagtsæson gik ind.

I Udby tæt på Vordingborg lykkedes det den 32-årige jæger at nedlægge ikke alene en buk - men også den største buk med den mest sjældne opsats i hele hans lange jagtkarriere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk