26. marts 2019
Reglerne for overdækning stemmer ikke overens med praksis. Her er det det italienske marked, som har fået grønt lys til røde telte. Foto: Anders Ole Olsen
Reglerne for overdækning stemmer ikke overens med praksis. Her er det det italienske marked, som har fået grønt lys til røde telte. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torveregler er så stramme at politikere bryder dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torveregler er så stramme at politikere bryder dem
Opdateret 25. juni 2018 kl. 14:23
Ringsted - 25. juni 2018 kl. 13:29
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt sæt vedtægter, der skal forenkle reglerne for leje af stadepladser på Torvet og Markedspladsen i Ringsted, bliver nu dumpet af politikerne og sendt tilbage til administrationen.

- Vi reagerede især på, at overdækning eller parasoller skal være hvide, sorte eller grå, hvor de før skulle være hvide. Udover at vi hele bordet rundt syntes, at reglerne var for stramme, så kom vi i tanker om, at vi politikere bryder den regel, hver gang vi stiller op på Torvet med vores politiske boder i mange farver: Orange hos LA, Røde hos Socialdemokratiet, blå hos Venstre og så videre. Ingen syntes, det gav mening at håndhæve regler, som alle syntes var mærkelige, siger formand for Klima- og Miljøudvalget, Torben Lollike (R).

Udvalget faldt over flere ufleksible regler for handlen på Torvet, herunder forbuddet mod brug af plastikstole og afstandskriteriet for lokale handlende, der vil stille en bod op på Torvet.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk