2. december 2020
En nu 58-årig kvinde overlevede at blive stukket med kniv i maven i huset på Roskildevej. Men det kunne lige så godt være endt med et knivdrab, lyder det fra den opererende kirurg.
En nu 58-årig kvinde overlevede at blive stukket med kniv i maven i huset på Roskildevej. Men det kunne lige så godt være endt med et knivdrab, lyder det fra den opererende kirurg.
Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalt for drabsforsøg: Spyttede efter sin far og truede i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalt for drabsforsøg: Spyttede efter sin far og truede i retten
Ringsted - 20. august 2020 kl. 10:48
Af Anne Wandahl

En 22-årig mand hader sin far intenst. Det blev meget synligt for et nævningeting i Retten i Roskilde onsdag formiddag. Her fortsatte sagen om livstruende knivstikkeri mod en kvinde i Benløse ved Ringsted i maj 2019.

arrow Læs også: Spyttende knivstikkers skæbne bliver afgjort

På førstedagen den 11. august, forklarede den 22-årige tiltalte, at hans arm stak kniven i maven på kvinden, men hans far styrede hans krop.

Det kom også frem, at tolkene under varetægtsfængslingen har måttet oversætte et meget groft sprogbrug, når den 22-årige talte om sin far. Onsdag skulle faderen vidne, men han nåede dårligt at sætte sig på vidnestolen, før hans søn rejste sig og spyttede efter ham.

Dommer Tove Horsager gjorde det klart, at den adfærd tolereres ikke, og derfor måtte den tiltalte ud i et sideværelse. Det blev tolket til den tiltalte, af en ny tolk, fordi han angiveligt truede en anden tolk på livet den første retsdag.

Forsvarer Flemming Wahren sad under den første sky af spyt. Imens han fik sagt ok til at sende hans klient ud, samlede den 22-årig sammen til en ny ladning mundvand.

Til trods for, at to af fire politimænd på bevogtning i retten holdt ham i et jerngreb, spyttede den 22-årige igen i retning mod sin far, der slap for at vidne på grund af familieskabet.

Torsdag formiddag fortsatte den 22-årige med at vise sin vrede ved at spytte i retning mod dommerne og han blev derfor igen ført ud i sideværelset, mens sagen mod ham fortsatte.

Der er fire betjente til at bevogte den 22-årige mand, som er arrestant. De er alle fire med ude i lytterummet sammen med tolken.

Efter afhøring af to vidner, kom den kvindelige tolk ind i retslokalet med mundbind på, og fortalte, at den 22-årige sidder og spytter mod hende.

- Der kom sådan en tåge ud. Jeg kunne mærke det i panden og rundt om masken, beskrev tolken.

arrow Spyttåger i hovedet på tolk sætter retsrekord
21. august 2020 kl. 18:46 Opdateret: kl. 14:34
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk