22. april 2021
Lars Nila Nielsen (th.) ses her sammen med fra venstre René Bøgelund, Henrik Dudek og Niels Moestrup ved et sponsorjægermøde i TMS i 2018.
Lars Nila Nielsen (th.) ses her sammen med fra venstre René Bøgelund, Henrik Dudek og Niels Moestrup ved et sponsorjægermøde i TMS i 2018.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-folk vil forpagte golfcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-folk vil forpagte golfcenter
Ringsted - 20. maj 2020 kl. 10:30
Af Jakob Fønss

- Det er ingen hemmelighed, at vi overvejede at købe golfcentret, men pludselig var det jo solgt til anden side, og så var vi jo nødt til at tænke nyt.

arrow Læs også: Naboer byder ny modig golfmand velkommen: Vi vil gerne samarbejde

Ordene kommer fra sponsoransvarlig i TMS Ringsted A/S Lars Nila Nielsen. Han har sammen med bestyrelsesformand Henrik Dudek haft ekstra tid til at gøre sig store tanker under coronakrisen.

Det har udmøntet sig i de nuværende planer om at forpagte Skjoldenæsholm Golfcenter af den nye ejer Christian Pill Andersen.

- Vi holdt møde med ham i sidste uge og han var ikke afvisende over for ideen. Vi aftalte, at vi ville vende tilbage med et konkret udspil, og det forventer vi at aflevere til ham inden weekenden, siger Lars Nila Nielsen til DAGBLADET.

Han luftede tirsdag formiddag planerne for medlemmerne af TMS Ringsteds erhvervsnetværk Bagholdet.

- Vi fornemmer en stor opbakning til projektet og har allerede efter en uge lovning på halvdelen af de 1½ til 2 millioner kroner, som vi vurderer, at vi skal have i startkapital for at forpagte golfcenteret, oplyser Lars Nila Nielsen.

arrow Golfcenter kan stå foran navneændring
20. maj 2020 kl. 10:37 Opdateret: kl. 10:24
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk