21. oktober 2018
Massivt guld er florball-pokalen ikke ligefrem lavet af.  Foto: Jeppe Lodberg
Massivt guld er florball-pokalen ikke ligefrem lavet af. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superfinale skal til Ringsted igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superfinale skal til Ringsted igen
Opdateret 07. december 2017 kl. 10:25
Ringsted - 07. december 2017 kl. 10:23
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den vellykkede Superfinaledag i Dansk Kabel TV Arena i Ringsted i maj, hvor Benløse Floorball Clubs herrer vandt DM-guldet for første gang, har givet klubben så meget mod på mere, at den har søgt om - og fået - Superfinalen til foråret igen.

Finaledagen afvikles lørdag 21. april 2018.

Superfinale er en hel lørdag, hvor der spilles medalje og placeringskampe for damer og herrer. I maj stod den altså i Ringsted, og sidste år var det i Randers, hvor Benløse så tabte til Vendsyssel. Nu afvikles den altså for andet år i træk i Ringsted Sportcenter.

- De viste tidligere i år, at de kan skabe en fantastisk kulisse i Ringsted, så vi er utroligt glade for, at de vil påtage sig opgaven for andet år i træk. Vi forventer endnu en gang en flot markering og stor floorballfest, når danmarksmestrene skal findes for denne sæson, siger Thorbjørn Ovedal, formand for Floorball Danmark.

Dermed har Benløses spillere noget af en gulerod at spille efter i denne sæson. De ser helst ikke en finale spillet uden deres deltagelse.

- Det var en fantastisk dag, vi havde, og klubben vil gerne tage ansvar og løfte nogle arrangementer hvert år. Frederikshavn fik landsstævnet, og nu tager vi så Superfinalen. Det er fint, at der bydes ind på den måde, og hallen har en god størrelse til en Superfinale, siger herretræner Jens Hagbarth.

I maj var der 1100 tilskuere i hallen til finalen, der endte med stor hjemmejubel over, at Benløse sikrede guldet efter en storsejr på 5-1 og en flot kamp mod ærkerivalerne fra Rødovre.

I tillæg til Superfinalen skal BFC også arrangere den såkaldte Final4-weekend for U17-hold i starten af april, og i starten af februar skal der spilles tre landskampe i Ringsted mod Tyskland for U19-hold, hvor Benløse også plejer at være pænt repræsenteret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk