25. september 2020
De fire musikanter i Ringsted Kvartetten spredte stemning i Ringsted Midtby under nedlukningen på grund af coronavirus. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

De fire musikanter i Ringsted Kvartetten spredte stemning i Ringsted Midtby under nedlukningen på grund af coronavirus. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strik og fællessang er nye tiltag i Summer Days

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strik og fællessang er nye tiltag i Summer Days
Ringsted - 10. juli 2020 kl. 11:35
Af Jakob Fønss

Oplev Ringsted har tilføjet to nye arrangementer til Summer Days-konceptet ved plænen foran Sct. Bendts Kirke.

arrow Læs også: Billeder: Sommersjov med Ole Opfinder

Torsdag 23. juli kl. 12.30 - 15.30 inviterer Røde Kors Ringsted til Strik & Snak. Her kan nørklere mødes til strik og snak. De har ikke været samlet i disse måneder, og hører normalt til både i Kulturhuset Birkely og Hyldegården.

Tirsdag 18. august kl. 19.00 er der fællessang under ledelse af Ringsted Kvartetten og sanger Jørn West. I samarbejde med Oplev Ringsted bydes der til gratis fællessang, og alle er velkomne.

Fællessangen vil foregå i det afspærrede område for kulturaktiviteter på plænen, som er en del af Summer Days i Ringsted. Her er der plads til omkring 460 siddende gæster.

Grundet Covid-19 og de nuværende retningslinjer kan man i Ringsted kommune ikke holde større arrangementer i midtbyen som tidligere år.

Ringsted kommune, erhvervsliv, foreningsliv samt handelsliv har et stærkt ønske om fastholde kulturaktiviteter og byliv i Ringsted bymidte, som sikrer en stærk lokal forankring i foreningsliv, kulturliv og handelsliv.

Derfor har Oplev Ringsted lavet et afspærret område ud fra de nuværende retningslinjer for udendørs kulturaktiviteter på plænen foran Sct. Bendts Kirke.

Næste arrangement på scenen ved Sct. Bendts Kirke er lørdag 11. juli, hvor der er sommerjazz fra klokken 11-14 leveret af Kingo Swing Band i selskab med Pernille Schrøder.

arrow Dårlig vejrudsigt flytter rockkoncert 24 timer
14. juli 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:00
arrow Billeder: Svingende jazz ved kirken
11. juli 2020 kl. 17:42 Opdateret: kl. 17:42
arrow Billeder: En sommeraften med rockmusik og leg i sandet
09. juli 2020 kl. 10:01 Opdateret: kl. 09:09
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk