9. marts 2021
Thomas Paaske og Frank Hartvig beskriver sig selv som bådmæglere. I sommer fragtede de blandt andet denne båd hjem fra Schweiz til en af deres kunder.
gallery icon

Se billedserie

Thomas Paaske og Frank Hartvig beskriver sig selv som bådmæglere. I sommer fragtede de blandt andet denne båd hjem fra Schweiz til en af deres kunder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort bådcenter åbner midt på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort bådcenter åbner midt på Sjælland
Ringsted - 21. januar 2021 kl. 06:04
Af Kasper Frank

En ny bådforhandler åbner snart midt på Sjælland.

Det sker, når virksomheden Premium Både i løbet af foråret slår dørene op til et 4500 kvadratmeter stort bådcenter på Huginsvej 6 i Ringsted. Her har Thomas Paaske og hans kompagnon, Frank Hartvig Szmyrko, lejet sig ind i lokaler, der senest husede den konkursramte bilforhandler Ahlgren & Andersen.

- Vi har behov for mere volumen og et andet billede udadtil. Vi vil gerne kunne invitere kunderne ind til en kop kaffe og en snak om både, siger Thomas Paaske.

Virksomheden har kun et lille år på bagen og har til huse i Køge Marina, men udviklingen er gået så stærkt, at der nu er behov for mere plads.

Og der behøver ikke være havudsigt for at sælge både.

- Det er intet problem, at vi ikke ligger ved vandet. Folk søger hen til de bedste i branchen eller der, hvor båden er. Lokalerne passer perfekt, og der er masser af plads. I Ringsted ligger vi centralt 20 minutter fra Køge og en halv times tid fra Roskilde, Korsør, Holbæk og Næstved, siger Thomas Paaske.

Premium Både satser blandt andet på de lidt større både, og dem har kunderne sjældent behov for at prøvesejle inden køb. Dog kan prøvesejladser godt arrangeres, oplyser Thomas Paaske.

En bådmægler

Bådforhandleren ser ikke Premium Både som en traditionel bådforhandler, da han hellere vil beskrive sig selv som bådmægler. Meget af virksomheden er bundet op på, at kunderne efterspørger en specifik båd, som Thomas Paaske skaffer her til lands eller importerer udefra.

- Vi har samarbejde med et netværk af bådforhandlere i hele Europa, og vi fragter selv den ønskede båd hjem til Danmark, siger Thomas Paaske.

Bådcentret vil på sigt have plads til op mod 50 både, som bliver vist frem indendørs og udendørs.

Derudover udnytter indehaverne faciliteterne fra det tidligere autoværksted, da Premium Både også vil tilbyde service og reparationer af motorer og andet mekanisk udstyr samt klargøring af både til salg.

Uddannet bilmekaniker

Indendørs skal der være salg af mindre både, redningsveste, navigation, påhængsmotorer og andet bådudstyr.

25-årige Thomas Paaske har selv stor interesse i at sejle og har 7-8 års erfaring til søs. Tidligere har den uddannede mekaniker solgt biler og drevet en el-installatørforretning sammen med Frank Hartvig, men nu peger kompasset mod bådsalg.

- Det er gået rigtig stærkt og rigtig godt. Vi blev hurtigt klar over, at vi kunne finde ud af det, siger Thomas Paaske, som vurderer, at coronaens indtog har hjulpet på efterspørgslen på både.

Det oplevede han i sommer, da mange nybegyndere efterspurgte især lidt mindre både.

- Folk tager i sommerhus eller på vandet, når de holder ferie. De kan ikke lave så meget andet i de her tider, og det har helt klar givet os et rigtig godt spark, siger han.

Lige nu arbejdes der på at gøre lokalerne på Huginsvej klar til den forventede åbning omkring 1. april.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk