9. marts 2021
Nogle af valgplakaterne kommer først op at hænge i løbet af ugen. For en varsling af storm natten til søndag fik nogle af partierne til at udskyde at hænge plakater op på de mindre attraktive steder. Foto: Anna Egeris Karstoft
Nogle af valgplakaterne kommer først op at hænge i løbet af ugen. For en varsling af storm natten til søndag fik nogle af partierne til at udskyde at hænge plakater op på de mindre attraktive steder. Foto: Anna Egeris Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storm forsinker nogle af valgplakaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storm forsinker nogle af valgplakaterne
Opdateret 29. oktober 2017 kl. 14:48
Ringsted KV17 - 28. oktober 2017 kl. 14:28
Af Anna Egeris Karstoft

- Jeg tror ikke på, at det holder, siger en noget forblæst Kim Villadsen (EL), imens han bugserer en plasticplanche op i en af lygtepælene på Nørregade. På grund af et kraftigt blæsevejr lørdag er plakaterne svære at håndtere, alligevel er de fleste partier til stede på torvet i Ringsted ved middagstid med plakater og strips. Senere på dagen ser vejrudsigten ikke bedre ud, for natten til søndag er der lovet storm.

Bag Kim Villadsen og hans to hjælpere hænger der allerede plakater i alle lygtepælene ned mod Nørretorv, selvom klokken ikke er mere end et par minutter over 12. Hele torvet er faktisk plastret til med ansigter af byrådskandidater, der hænger i både træer og lygtepæle.

Der er nemlig visse steder, hvor kandidaterne ved, at der er rift om de gode pladser. Det gælder blandt andet Banegårdspladsen, Nørregade, Tinggade, Sport Centret og rundkørselen ved Ringsted Outlet Center, som flere partier nævner som populære steder at have sit ansigt hængende.

De forskellige partier stod da også allerede klar på Nørregade et kvarters tid, inden kirkeklokkerne slog hel, og mange havde allerede sat strips i plakaterne og stillet sig klar ved deres udvalgte lygtepæl.

Men på andre mindre attraktive steder planlægger flere af partierne at vente med at hænge valgplakater op til stormen er ovre. Det gælder blandt andet SF, Enhedslisten og Det Konservative Folkeparti.

- Vi venter med at hænge halvdelen af plakaterne op til efter stormen, lyder det fra den konservative spidskandidat Finn Andersen (K).

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk