29. maj 2020
Bjarne Jensen har klaret mange udfordringer, siden han som 23-årig blev selvstændig erhvervsdrivende, men den langvarige påvirkning fra klimatilpasningen af Ringsteds bymidte kunne den store møbelbutik ikke klare. Foto: Jens Wollesen
Bjarne Jensen har klaret mange udfordringer, siden han som 23-årig blev selvstændig erhvervsdrivende, men den langvarige påvirkning fra klimatilpasningen af Ringsteds bymidte kunne den store møbelbutik ikke klare. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor møbelbutik erklæret konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor møbelbutik erklæret konkurs
Ringsted - 20. juni 2019 kl. 12:17
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Casanova Møbler ApS i Ringsted er ved skifteretten i Roskilde onsdag taget under konkursbehandling. Det sker efter en længere periode med svigtende salg.

arrow Læs også: Casanova Møblers webshop får nyt liv hos Paustian A/S

Direktør Bjarne Jensen har gentagne gange påpeget, at det er Ringsted Kommunes langvarige klimatilpasningsprojekt i Ringsteds bymidte, der er hovedårsagen til, at den kendte møbelbutik er havnet i økonomisk uføre.

Gravearbejdet i Nørregade har stået på i over et år og har fra begyndelsen medført en faldende omsætning for møbelbutikken. Udfordringen blev markant større, da gravearbejdet gik i gang uden for butikken.

- I begyndelsen mistede vi en halv million kroner i omsætning om måneden. Det havde vi muskler til at klare, men efter gravearbejdet afspærrede for al trafik uden for vores butik i Nørregade, har vi mistet op imod 50 procent af vores omsætning. Det kunne vi have klaret i halvanden måned, som vi først havde fået besked på, at vi ville være afspærret, men nu er der gået fem måneder, og vi vurderede, at hullet i kassen var blevet for stort til, at det var ansvarligt at fortsætte. Derfor valgte vi selv at indgive konkursbegæring efter rådgivning fra selskabets advokat, siger Bjarne Jensen, der har været direktør i butikken sammen med Sussie Holm-Hansen, som er sygemeldt.

arrow Aktiv og succesrig finansmand står bag opkøbet af Casanova Møbler
14. september 2019 kl. 07:17 Opdateret: kl. 22:56
arrow Mange privatkunder er ramt af konkurs
20. juni 2019 kl. 13:27 Opdateret: kl. 13:35
arrow Møbelbutik er tvunget i knæ
15. juni 2019 kl. 01:54 Opdateret: kl. 22:54
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk