24. juli 2021
De frivillige hjælpere glæder sig til at møde deltagerne. Pr-foto
De frivillige hjælpere glæder sig til at møde deltagerne. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerlejr med et varieret program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerlejr med et varieret program
Ringsted - 22. juli 2021 kl. 05:55

Red Barnets lokalafdeling i Ringsted kan som opfølgning på den første sommerlejr i 2021, nu igen kan tilbyde børn fra lokale fokusfamilier en sommerlejr med gode og dejlige oplevelser.

I år skal deltagerne til Pedersborghytten ved Sorø og alle de frivillige glæder sig til at tage imod fokusfamilierne og give dem nogle dejlige dage og pusterum fra hverdagen.

- Vores frivillige har lavet et spændende program med blandt andet en skattejagt, masser af udendørs spil og aktiviteter - såvel som vi i år har entreret med den socialøkonomiske virksomhed "FRAK" som over en hel eftermiddag vil lave en sanketur, hvor man lærer at sanke ting, der kan bruges i madlavning med videre. Vi slutter sommerlejren af med nogle gode timer på Sorø Sø, hvor børnene får lov til at prøve kræfter med kano og kajak, oplyser lokalafdelingen i en pressemeddelelse.

Sommerlejren er med til give en dejlig oplevelse og styrke familiens allerede eksisterende styrkesider. Det er i familien, børn lærer værdier og social adfærd. Sommerlejren giver familierne mulighed for at lære noget nyt sammen gennem de gode oplevelser og aktiviteter, såvel som det giver mulighed for at danne netværk.

Sommerlejren er kommet på benene ved donation fra blandt andet TRYG Fonden Lokal, den lokale virksomhed Flexicon og private.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk