11. juli 2020
En del af bestyrelsen i DN Ringsted Tom Christiani (t.v.), Bo Tvarnø og Line Gammelby i naturen som er omdrejningspunktet for foreningen. Privatfoto
En del af bestyrelsen i DN Ringsted Tom Christiani (t.v.), Bo Tvarnø og Line Gammelby i naturen som er omdrejningspunktet for foreningen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovbundssafari i vinterskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovbundssafari i vinterskoven
Ringsted - 14. november 2019 kl. 17:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks Naturfredningsforening (DN) Ringsted inviterer til årsmøde og skovbundssafari i Kærehave Skov ved Ringsted søndag 17. november klokken 14.

Der er tilrettelagt en familievenlig tur rundt i skoven, hvor der vil være pandekager, varm kakao og kaffe. Alle er velkomne og det kræver ingen tilmelding.

Lokalafdelingen vil dele begejstringen for naturen med alle ved at arrangere ture, aktiviteter og møder. Derved bliver der sat fokus på både de mange oplevelser, som naturen kan tilbyde, og på de mange udfordringer, som bevarelse af naturen og miljøet indebærer.

I løbet af sommeren og efteråret, har lokalafdelingen været værter ved forskellige arrangementer, såsom nattergaleture, flagermussafari, leslåning i fredsskoven, Naturens Dag, affaldsindsamling med mere.

DN Ringsted ønsker at blive endnu mere synlige som turarrangører, da flere og flere interesserer sig for kommunens alsidige og spændende natur.

I forbindelse med DN Ringsteds årsmøde inviterer lokalafdelingen børnefamilier på skovbundssafari i vinterskoven.

Udstyret med lupper og nysgerrige hænder begynder arrangementet med en lille guidet rundtur i skoven, hvorefter der sluttes med kaffe, pandekager og varm kakao ved bålhuset ved Engsøen.

Endvidere glæder bestyrelsen sig til at fortælle om de mange aktiviteter og tiltag foreningen har medvirket til det sidste års tid.

Årsmødet er en god mulighed for at møde lokalbestyrelsen og drøfte bæredygtighed, klima og natur med ligesindede og være med til at sætte sit eget præg på lokalafdelingens arbejde i kommunen.

Arrangementet begynder klokken 14 og man mødes i Kærehave Skov i Bålhuset ved søen i den nordlige ende af Kærehave skov.

Alle er velkomne, men det er kun DN-medlemmer der har stemmeret.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk