26. november 2020
Den fredelige sanger Joachim Grubbe flår sine indvolde ud. Foto: Per Arnesen / TV2
gallery icon

Se billedserie

Den fredelige sanger Joachim Grubbe flår sine indvolde ud. Foto: Per Arnesen / TV2
Foto: Per Arnesen / TV2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder fik maven flået op på tv - Vi er ikke specielt sataniske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder fik maven flået op på tv - Vi er ikke specielt sataniske
Opdateret 02. oktober 2019 kl. 16:43
Ringsted - 02. oktober 2019 kl. 15:28
Af Ulla Jensen

Skoleleder på Allindelille Skole i Ringsted Kommune Joachim Grubbe skræmte dommere, publikum og tv-seere fra vid og sans i Danmark har Talent på TV 2 lørdag aften.

Her optrådte en tilsyneladende fredelig familiefar, den 41-årige Joachim Grubbe, med sang og guitarspili talentshowet. Men så tog det hele en drejning, der fik dommerne til først at spærre øjnene op i vantro og derefter til at skrige højlydt.

Sangeren faldt sammen på gulvet med halvkvalte lyde, og sekunder efter flåede han sin skjorte op, og indvoldene væltede ud. Kort efter myldrede det med blødende zombier på scenegulvet.

Dommerne Signe Lindkvist og Sus Wilkins for hvinende omkring, og Signe Lindkvist endte med at springe op og sætte sig på dommerbordet og trykke på alle buzz-knapperne, der er en del af programmet.

- Det var virkelig sjovt. Vi gør det, fordi vi gerne vil forbløffe og overraske, siger Joachim Grubbe, der til daglig er skoleleder på Allindelille Skole.

- Det er ikke, fordi vi er specielt sataniske eller noget. Vi har det bare sjovt, lyder det til DAGBLADET Ringsted om den ekstraordinære fritidsinteresse.

I lørdagens show vidste kun produktionsholdet bag programmet, at der ville ske noget overraskende. Selv holdet havde ikke for alvor prøvet det med alle effekterne, som først blev fremstillet, inden de optrådte. Det skete helt tilbage i maj måned, og siden da har truppen skulle holde på hemmeligheden.

Det har skolelederens to børn, Silke på 9 og Nikolaj, der er 13 år, også været nødt til. De var med i tv-optagelserne, inden den rette sammenhæng blev afsløret.

De 10-12 sceneoptrædende var alle en del af den Vejle-baserede gruppe Dystopia Entertainment, som medvirker i en række shows både som underholdning og til læringsbrug landet over. Gruppen omfatter ifølge Joachim Grubbe 200-300 frivillige, som er med til at få alt til at klappe, herunder sørge for den rette sminkning og de rette rekvisitter til hver optræden.

- Jeg kom med i 2016 efter at have set dem optræde, siger Joachim Grubbe, der ser gys og gru som en oplagt måde at fange folks opmærksomhed på, når han skal formidle en historie.

Efter Joachim Grubbes vilde og overraskende optræden på tv har han fået en del kommentarer. Flest fra eleverne fra skolen.

- De reagerede positivt og synes, det var ret sejt, siger skolelederen, der gerne bruger nogle af virkemidlerne fra fritidsinteressen, når han skal undervise eleverne:

- Altså, ikke det skræmmende, men selve teknikken i at overraske og engagere dem.

Dystopia Entertainment gik videre og skal efter planen optræde live lørdag 9. november.

Joachim Grubbe erkender, at holdet ikke kan bruge samme chokeffekt næste gang. Til gengæld lover han, at gruppen vil vise noget af alt det, de virkelig mestrer.

- Vi har skrevet en god historie og er ved at planlægge, hvem der skal gøre hvad, lyder det.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk