17. september 2021
Sådan så det ud, da Adamshøjbroen blev revet ned. Nu kan en lignende sag være på vej, da Banedanmark ønsker at nedlægge endnu en vejbro, denne gang vest for Ringsted.
Sådan så det ud, da Adamshøjbroen blev revet ned. Nu kan en lignende sag være på vej, da Banedanmark ønsker at nedlægge endnu en vejbro, denne gang vest for Ringsted.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skarp kritik af planer om nedrivning af bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skarp kritik af planer om nedrivning af bro
Ringsted - 15. september 2021 kl. 12:57
Af Kasper Frank

Banedanmarks planer om at rive en bro ned tæt ved kommunegrænsen mellem Sorø og Ringsted bliver mødt af skarp kritik af flere byrådsmedlemmer fra Ringsted.

arrow Læs også: Borgere i chok: De vil rive vores bro ned

Det drejer sig om vejbroen på Hjortholmvej over jernbanen ved Sigersted Huse tæt på kommunegrænsen til Sorø, som ifølge Banedanmark er i så dårlig stand, at den bør rives ned. Det skal ifølge styrelsen ske i 2024 eller 2025 i forbindelse med opgraderingen af jernbanen.

Sagen blev drøftet på seneste byrådsmøde, hvor flere benyttede lejligheden til at kritisere nedrivningsplanerne i skarpe vendinger.

- Vi har ikke noget som helst at skulle have sagt. Lige pludselig bliver vi taget som gidsler for noget, Banedanmark godt kunne tænke sig, og så tørrer man den af på os bagefter, lød det blandt andet fra Venstres Klaus Hansen.

Ringsted Byråd vil nu forsøge at gå sammen med kollegerne i Sorø for at få Banedanmark til at droppe planerne om at nedlægge broen. Det kan dog blive en svær opgave, da styrelsen har lovhjemmelen på sin side.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk