14. august 2020
1. november var der dømt riffelfangst for en række gymnasieelever fra HHX, der egentlig skulle have fanget skrot og skrammel fra Haraldsted Sø, men endte op med noget helt andet på krogen. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
1. november var der dømt riffelfangst for en række gymnasieelever fra HHX, der egentlig skulle have fanget skrot og skrammel fra Haraldsted Sø, men endte op med noget helt andet på krogen. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sag om mystisk riffel opklaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sag om mystisk riffel opklaret
Opdateret 22. november 2019 kl. 09:04
Ringsted - 21. november 2019 kl. 05:49
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sagen om den mystiske riffel, en række gymnasieelever fiskede op fra Haraldsted Sø i begyndelsen af måneden, er nu opklaret.

arrow Læs også: Flere våben fundet i sø

Midt- og Vestsjællands Politi fastslår, at salonriflen blev meldt stjålet under et hjemmeindbrud i Haslev i 2008 og i begyndelsen af november altså som dukkede op som det første på gymnasieelevernes krog under en fælles skraldeindsamlingsdag.

- Hvor den har været henne i de mellemliggende år, må guderne vide, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi og fortsætter:

- Vi fandt heldigvis et nummer på salonriflen, hvilket betød, at vi kunne spore den tilbage til en borger i Haslev, som tilbage i 2008 fik stjålet smykker, urer og altså også sin riffel, som vi ikke mener har været brugt i kriminelt øjemed. Derfor har vi nu lukket sagen.

Politiet kontaktede ejeren af riflen, men:

- Han ønsker ikke skydevåbnet tilbage igen, fordi han selvfølgelig har købt en ny. Så nu sender vi salonriflen til destruktion.

Og bare lige for at præcisere: I begyndelsen af november skrev DAGBLADET, at der var fundet et ekstra skydevåben udover salonriflen. Det var imidlertid en misforståelse fra politiets side, da der var uenighed om, hvorvidt skydevåbnet var en luftbøsse eller salonriffel - og altså to ord for samme våben.

arrow Vildt nok: Elever hev en meget mærkelig fisk op af søen
01. november 2019 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:31
arrow Gymnasielever gør Ringsted ren
01. november 2019 kl. 12:39 Opdateret: kl. 12:47
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk