23. september 2021
Ringsted har tidligere haft en populær skøjtebane på Torvet. En serie milde vintre fik dog udgifterne til at vokse og den blev derfor sparet væk. Foto: Anders Ole Olsen
Ringsted har tidligere haft en populær skøjtebane på Torvet. En serie milde vintre fik dog udgifterne til at vokse og den blev derfor sparet væk. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan gik det da borgerforslag om en ny skøjtebane blev vendt i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan gik det da borgerforslag om en ny skøjtebane blev vendt i byrådet
Ringsted - 14. september 2021 kl. 09:34
Af Jakob Fønss

Byrådet i Ringsted behandlede mandag aften et borgerforslag om etablering af en skøjtebane ved Torvet og Sct. Bendts Kirke i vinterhalvåret.

arrow Læs også: Borgerforslag: Vil have livet fra skøjtebanen tilbage

Det var stillet af Dorthe Fogh og opnåede hurtigt de krævede 200 digitale underskrifter for at få punktet til debat i byrådet. Udover en skøjtebane ønsker Dorthe Fogh også små boder, som borgerene kan leje på dags- eller ugebasis, så der kunne etableres et julemarked og dermed skabes yderligere liv i bymidten.

- Det er en spændende og fin ide. Vi vil gerne have undersøgt nærmere, hvad det vil koste og om der kan inddrages private investorer. En nybygget skøjtebane vil kunne skabe liv i bymidten og være med til at lokke nogle af outlettets mange kunder ind til byen, sagde Andreas Karlsen (K)

Det blev dog kun Konservatives gruppeformand, der nåede at fortælle om sin glæde og sympati for forslaget, da han afrundede med at foreslå, at forslaget blev sendt til udvalgsbehandling.

Et enigt byråd sendte sagen til behandling i Kultur- og Fritidsudvalget.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk